HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστίες στα Νοσοκομεία Λευκάδας και Χατζηκώστα Ιωαννίνων

Ευχαριστίες στα Νοσοκομεία Λευκάδας και Χατζηκώστα Ιωαννίνων

Ευχαριστήρια επιστολή

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας προς το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της καρδιολογικής κλινικής του Νοσοκομείου Λευκάδος και του νοσοκομείου Χατζηκώστα των Ιωαννίνων.

Η προσωπική μας περιπέτεια δεν θα είχε αντιμετωπιστεί χωρίς την άμεση και αμέριστη συμπαράσταση των γιατρών και του Νοσηλευτικό προσωπικού. Η άρτια επιστημονική κατάρτιση το ήθος η ευγένεια και κυρίως η ανθρωπιά και το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν τόσο για τους ασθενείς όσο και για τις οικογένειες τους είναι αξιέπαινη.

Ιδιαίτερα θερμές ευχαριστίες στο γιατρό κύριο Κατερίνη της καρδιολογικής κλινικής του νοσοκομείου Λευκάδος και στην κυρία Παπά διευθύντριας της καρδιολογικής κλινικής Νοσοκομείου Χατζηκώστα. Επίσης θερμές ευχαριστίες στο νοσηλευτικό προσωπικό των δύο νοσοκομείων για την αυταπάρνηση που δείχνουν σε όλους τους ασθενείς πάρα το φόρτο εργασίας και τη μεγάλη έλλειψη προσωπικού

Με ειλικρινή εκτίμηση και ευγνωμοσύνη
Νίκος και Σταμούλα Κωστακοπούλου

Λευκάδα 21 Αυγούστου 2019

Προηγουμενο αρθρο
Βραβεία Πέτρου και Νίτας Αργύρη
Επομενο αρθρο
Τα προεκλογικά «φυτεύματα» στην οδό Φιλοσόφων ξεραίνονται

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.