HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕυχαριστίες του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας

Ευχαριστίες του Ναυτικού Ομίλου Λευκάδας

Ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας ευχαριστεί θερμά τον Δήμο Λευκάδας για τη συνδιοργάνωση του αγώνα ιστιοπλοΐας ολυμπιακών διαδρομών “Νήρικος 2019”, που διεξήχθη στις 5 και 6 Οκτωβρίου, στη Λυγιά Λευκάδας!

Στον αγώνα έλαβαν μέρος 52 αθλητές από 5 ναυτικούς και ιστιοπλοϊκούς ομίλους της Περιφέρειάς μας και συγκεκριμένα ο Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας, ο Ναυταθλητικός Όμιλος Βόνιτσας, ο Ναυτικός Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Πρεβέζης, ο Ναυτικός Αθλητικός Όμιλος Κέρκυρας και ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Κέρκυρας! Η κακοκαιρία των ημερών πριν τη διεξαγωγή του αγώνα οδήγησαν δυστυχώς στην ακύρωση της συμμετοχής των ομίλων Κεφαλλονιάς και Ιθάκης, τους οποίους ελπίζουμε να έχουμε μαζί μας του χρόνου!

Τα κορίτσια του ομίλου μας έφεραν 4 κύπελλα στην Λευκάδα: η Μαριλένα Κακλαμάνη κατέκτησε την 1η θέση στα κορίτσια και τη γενική κατάταξη στην κατηγορία Laser 4.7, η Κωνσταντίνα Δρακάτου τη 2η θέση και η Μαρκέλλα Τσινιά την 3η θέση στην κατηγορία Optimist – Κορίτσια, ενώ η Καλλιρόη Σταματάκη την 1η θέση στα Optimist μέχρι και 11 χρόνων – Κορίτσια!”. Ο Ορφέας Βλάχος ήταν ο μικρότερος αθλητής του αγώνα, κλείνοντας τα 8 του χρόνια τον ερχόμενο Νοέμβριο!

Ευχαριστούμε θερμά:

Τον Απόστολο Παπαθανασίου, Γεν. Γραμμ. της ΕΙΟ και την Νίκη Αναστασίου, Αντιπρόεδρο της ΕΙΟ που μας τίμησαν με την παρουσία τους! Την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία που χάρισε πανιά Optismist στους δύο καλύτερους αθλητές του αγώνα! Τον Δήμο Λευκάδας για τη συνδιοργάνωση και τον κύριο Δήμαρχο Χαράλαμπο Καλό και τον Βασίλη Κατωπόδη που μας τίμησαν με την παρουσία τους! Τους χορηγούς του αγώνα: Porto Ligia Hotel, Ionian Marine Safety, Magic Escapes, AGG, Katopodis Yachting, Sailand, Theoharis Marine Service, Marine & Soul, Duke’s Place, Κάβα Κατωπόδης, Ζαχαροπλαστεία Σταύρακας, τα εστιατόρια Festino, West, Φρύνη στο Μώλο, Γύρω-Γύρω, Ανάσα του Ζορμπά, τα κρεωπολεία Παπαμάνος και Ντόβας, τον φούρνο Λώλης, το μανάβικο Φρουτοχωριό, το σούπερ μάρκετ ΤΑΟΛ! Την Επιτροπή Αγώνα: Δημήτρη Γκόγκλη, Νίκο Διγενή, Γιώργο Γράψα! Την Επιτροπή Ενστάσεων: Νίκο Ταρσινό, Θανάση Αγγελή, Σπύρο Λάζαρη! Τους βοηθούς του αγώνα: Νίκο Σταματάκη, Αρετή Σταματάκη, Νίκο Δούκα, Κατερίνα Τσερέ, Μαρία Κορακιανίτη, Λευτέρη Μικρώνη, Στέλιο Βουκελάτο, Αργυρή Χαλικιά, Κώστα Μεσσήνη, Φώντα Κατωπόδη, Πάνο Διγενή! Τις κυρίες της τροφοδοσίας: Βούλα Αυλωνίτη, Βούλα Χρηστάκη, Μαρία Πολίτη, Μαρία Κορακιανίτη, Αναστασία Λάζαρη! Και βεβαίως, όλους τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους προπονητές για τη συμμετοχή τους!
Ευχόμαστε σε όλους καλή πρόοδο και καλή αντάμωση του χρόνου!

Προηγουμενο αρθρο
Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ τη Κυριακή 20 Οκτωβρίου
Επομενο αρθρο
Εορτασμός της Ημέρας της Αστυνομίας στην Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.