HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΕύκολα «καθάρισε» σήμερα η Νίκη Λευκάδας

Εύκολα «καθάρισε» σήμερα η Νίκη Λευκάδας

Για ακόμη μια αγωνιστική παραμένει αήττητη η ομάδα της Νίκης, αφού σήμερα 8/3, με σχετική ευκολία επιβλήθηκε στο κλειστό γήπεδο Λευκάδας της ομάδας της Πυλαίας Θεσσαλονίκης, με σκορ 86-57.

Ο αγώνας πριν το ξεκίνημά του θεωρούνταν εύκολος για τη Νίκη και ίσως αυτό να επηρέασε τις παίχτριες στο πρώτο ημίχρονο, οι οποίες έπαιζαν σχετικά χαλαρά, δίνοντας έτσι το δικαίωμα στην ομάδα της Πυλαίας να βρίσκεται κοντά στο σκορ και στον προπονητή της Νίκης Νίκο Δουβίτσα να τους κάνει συνέχεια διάφορες παρατηρήσεις.

Στο δεύτερο ημίχρονο τα κορίτσια ανέβασαν περισσότερο την απόδοσή τους, περιόρισαν τα δυο επιθετικά ατού της αντίπαλης ομάδας και στην επίθεση έπαιξαν μέσα στο αντίπαλο καλάθι, με τις ψηλές της Νίκης να κάνουν πάρτυ, σκοράροντας ακατάπαυτα και φθείροντας την αντίπαλη άμυνα. Τελικα η διαφορά έφτασε στους 29 πόντους, με τα κορίτσια της Νίκης να περνάνε ένα εύκολο πρωινό.

Δεκάλεπτα: 18-16, 40-33, 62-43, 86-57.

Επόμενος αντίπαλος της Νίκης είναι την Κυριακή 15/3 στα Γιάννενα με την τοπική ομάδα.

Προηγουμενο αρθρο
Οι γυναίκες της Λευκάδας «έτρεξαν» για το «Φάρο»
Επομενο αρθρο
Συνεχίζεται μέχρι τις 13/3 η έκθεση ακουαρέλας της Παρθενίας Μπαζίνα και Ρούλας Γουρζή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.