HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΖάκυνθος: Δημοτικοί Υπάλληλοι επιστρέφουν στην Καθαριότητα μετά από πολλά χρόνια

Ζάκυνθος: Δημοτικοί Υπάλληλοι επιστρέφουν στην Καθαριότητα μετά από πολλά χρόνια

Δημοτικοί Υπάλληλοι επιστρέφουν στην Καθαριότητα και αντιδρούν με αναρρωτικές άδειες!

Λαμβάνοντας σε πρώτη φάση αναρρωτικές άδειες, υπάλληλοι του Δήμου Ζακύνθου αντιδρούν στην απόφαση της δημοτικής Αρχής να τους μετακινήσει στον Τομέα Καθαριότητας, βάσει της πρόσληψής τους.

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Αρετάκης πριν λίγες μέρες έδωσε μέσω του Facebook τη δική του απάντηση στους επικριτές τους, επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι αποφασισμένος να αλλάξει πορεία ο Δήμος.

Συγκεκριμένα, είχε αναφέρει: «Όσον αφορά την επαναφορά στις θέσεις της καθαριότητος όσων είχαν προσληφτεί προς τούτο και επί πολλά έτη ασχολούνταν με άλλο αντικείμενο, προφανώς με ρουσφετολογικές παρεμβάσεις, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι δίκαιο, διότι δεν υπήρξε καμία εξαίρεση και πρέπει να είναι υπερήφανοι, διότι με τη δική μου παρέμβαση θα σταματήσουν να είναι υπόδικοι έναντι της κοινωνίας δια το χάλι και την βρωμιά του νησιού. Ας καταλάβουν μερικοί ότι με την θέληση και έγκριση του δημότη, ο Δήμος αλλάζει πορεία».

15 από τους 28 υπαλλήλους επέστρεψαν κανονικά στα καθήκοντά τους

Ο Αντιδήμαρχος Ζακυνθίων και υπεύθυνος για θέματα Καθαριότητας, Δημήτρης Κουτσογιάννης με δηλώσεις του στην εφημερίδα ΗΜΕΡΑ ΖΑKΥΝΘΟΥ είχε επισημαίνει:

«Τώρα βρισκόμαστε σε ένα μεταβατικό στάδιο. Ευτυχώς, ο τομέας της Καθαριότητας ενισχύθηκε καθώς επέστρεψαν στα καθήκοντά τους από την περασμένοι εβδομάδα 28 υπάλληλοι οι οποίοι είχαν προσληφθεί (από το 1987 και μετά) στο Δήμο ως εργάτες καθαριότητας. Υπήρξαν και θα υπάρξουν αντιδράσεις. Όταν πας να τα βάλεις ένα κατεστημένο τριάντα χρόνων δεν είναι εύκολο και είναι λογικό να υπάρχουν αντιδράσεις. Κάποιοι αντέδρασαν παίρνοντας άδεια μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν… Εμείς δεν κάναμε εξαιρέσεις.

Όλοι και οι 28 κλήθηκαν να επιστρέψουν στα καθήκοντά τους. Είπαμε αλήθειες στους συμπολίτες μας. Θεωρώ ότι και οι υπόλοιποι υπάλληλοι, αύριο – μεθαύριο θα γυρίσουν κανονικά στη δουλειά τους. Ήδη από τις πρώτες μέρες με το προσωπικό αυτό, άλλαξε η εικόνα της πόλης και μπορούμε να πούμε ότι έχει καθαριστεί περίπου σε ποσοστό 90%. Στην αποκομιδή στην πόλη και τα χωριά συμβάλει ο Δήμος καθημερινά. Έχουμε ωστόσο, μικρά προβλήματα με τον μηχανολογικό εξοπλισμό, λόγω βλαβών».

ΠΗΓΗ: epoli.gr από imerazante.gr

Προηγουμενο αρθρο
Συναντήσεις Θανάση Καββαδά με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και τον Πρόεδρο του Κτηματολογίου
Επομενο αρθρο
Πέθανε ο Νάνος Βαλαωρίτης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.