HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΖαρντίμ από την Λευκάδα: «Είμαι τυχερός που συνεργάζομαι με τον Ριμπολόβλεφ»

Ζαρντίμ από την Λευκάδα: «Είμαι τυχερός που συνεργάζομαι με τον Ριμπολόβλεφ»

Το εγκώμιο του Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ έπλεξε ο Λεονάρντο Ζαρντίμ από την Λευκάδα που βρέθηκε για την ημερίδα «Μαζί δημιουργούμε το μέλλον».

Έχοντας ολοκληρώσει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του με τη Μονακό ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έδωσε το «παρών» στη Λευκάδα ως καλεσμένος στην ημερίδα «Μαζί δημιουργούμε το μέλλον», την οποία συνδιοργάνωσε η γαλλική ομάδα με τον Οδυσσέα Νυδριού.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος με τη σύζυγό του και τα παιδιά του φιλοξενήθηκαν από τον Ντμίτρι Ριμπολόβλεφ στο σπίτι του στον Σκορπίο, μίλησε στους δημοσιογράφους για το event αλλά και τις σχέσεις του με τον πρόεδρο της Μονακό, υπογραμμίζοντας την άψογη συνεργασία που έχει μαζί του και την εκτίμηση που τρέφει προς το πρόσωπό του ισχυρού άνδρα της ομάδας.

«Έχω την τύχη να συνεργάζομαι με έναν πρόεδρο που αναγνωρίζει τη δουλειά μου και εγώ τη δική του ως προέδρου. Μαζί παίρνουμε σοβαρές αποφάσεις που έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη αυτού του συλλόγου. Δουλεύω ήδη τέσσερα χρόνια και αν πάνε όλα καλά, θα συνεχίσω να δουλεύω και άλλα ακόμα», ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού για τον Ριμπολόβλεφ ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ημερίδα.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος με αυτή την πρόσκληση. Που ήρθα σε μια χώρα που έχω δουλέψει και έχω έρθει για διακοπές. Έχω περάσει από ακαδημίες και όλοι εμείς που δουλεύουμε σε υψηλό επίπεδο, πρέπει να αναγνωρίζουμε το λίκνο του ποδοσφαίρου. Το νησί είναι εκπληκτικό. Είναι κατ’ αρχάς συνδυασμός πολλών στοιχείων», πρόσθεσε.

ΠΗΓΗ

Προηγουμενο αρθρο
ΕΟΤ Αυστρίας: Ταξίδια εξοικείωσης δημοσιογράφων στα Ιόνια νησιά
Επομενο αρθρο
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού -Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.