HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΖωήρεψε σήμερα -Μεγάλη Τετάρτη- η αγορά της Λευκάδας

Ζωήρεψε σήμερα -Μεγάλη Τετάρτη- η αγορά της Λευκάδας

Ζωήρεψε σήμερα η αγορά της Λευκάδας. Πλησιάζει το Πάσχα και οι αγορές δίνουν και παίρνουν από τους ντόπιους αλλά και ξένους που έφτασαν στο νησί είτε για τις διακοπές του Πάσχα είτε για τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Όσο περνάνε οι μέρες η κίνηση θα πυκνώνει.

IMG_4676

Τα ψαράδικα στον Άγιο Μηνά ήταν όλα εφοδιασμένα με σαρακοστιανά. Γαρίδες, σουπιές, καλαμάρια, μύδια, στρείδια ακόμα και… κυδώνια (χάβαρα), είδαμε.
IMG_4665

IMG_4670

IMG_4671

IMG_4674

Ο καιρός σήμερα ήταν αρκετά καλός. Πολλοί ήταν αυτοί που προτίμησαν να καθίσουν έξω για το καφεδάκι τους τόσο στην πλατεία όσο και κατά μήκος του πεζόδρομου.

13

Οι μποκαμβίλιες είναι στις δόξες τους. Λόγω του ήπιου και ζεστού χειμώνα δεν σταμάτησαν σχεδόν καθόλου να βγάζουν άνθη. Τώρα όμως άρχισαν να αναρριχώνται, να απλώνονται από το ένα μπαλκόνι στο άλλο.

12

IMG_4664

Υπάρχουν και χρήσιμα κάγκελα! Εδώ και χρόνια ένα παρτέρι μπροστά από το καφέ της αγοράς «INDIGO» ομορφαίνει το χώρο. Τη φροντίδα του έχει ο ιδιοκτήτης Απόστολος Κολιάκης. Φυτεύει ο ίδιος και φροντίζει τα λουλούδια. Φέτος μάλιστα για το φόβο των καταστροφέων τοποθέτησε περιμετρικά όμορφο καγκελάκι.

IMG_4658

IMG_4661

Προηγουμενο αρθρο
Η Λευκάδα στα κορυφαία νησιά της Ευρώπης για το 2016
Επομενο αρθρο
Πασχαλινή Λαμπάδα Animal Care Lefkas

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.