HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΗμέρα Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ημέρα Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ημέρα Αλληλεγγύης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο αποφασίστηκε σε σύσκεψη που έγινε στο Δημαρχείο Λευκάδας από την Επιτροπή Διαχείρισης, εθελοντές και εργαζόμενους στο Δήμο, ύστερα από πρόσκληση του αρμόδιου αντιδημάρχου Θανάση Περδικάρη.

Η συνάντηση με τους εθελοντές ήταν η επιβεβαίωση ότι η προσφορά είναι η δύναμή μας σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές όπου πολλοί από τους συμπολίτες μας χρειάζονται τη στήριξή μας. Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και δημιουργεί ελπίδα για την προσπάθειά μας.

Ημέρα Αλληλεγγύης λοιπόν το Σάββατο 28 Μαρτίου.

Όλοι μαζί, εθελοντές, εργαζόμενοι στο Δήμο και αιρετοί θα βρεθούμε στα super market της Λευκάδας, δίνοντας την ευκαιρία σε συμπολίτες να προσφέρουν, για ακόμη μια φορά, ότι μικρό ή μεγάλο μπορούν σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας και να ενημερωθούν για τις δράσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, τις ανάγκες του, την σημαντική προσφορά του.

Όλοι μαζί ενωμένοι αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες που βιώνουμε ως κοινωνία με τη δύναμη της συλλογικότητας. Κανείς μόνος του στην κρίση!

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λευκάδας θα είναι ανοιχτό για προσφορές ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ από 11.00 – 13.00.

Για ένταξη στις εθελοντικές ομάδες, τις δράσεις του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και προσφορές επικοινωνήστε: 2645360534 – 2645360511

Προηγουμενο αρθρο
Λευκάδα ! καλώς ήρθατε !! Νέα σύνδεση του νησιού της Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Δράσεις και ψηφίσματα για την υποβάθμιση του Νοσοκομείου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.