HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗμέρα πένθους για τους Τσουκαλάδες

Ημέρα πένθους για τους Τσουκαλάδες

Η σημερινή μέρα είναι για το χωριό μας μέρα πένθους. Έφυγε η Ειρήνη! Έτσι ξαφνικά, απρόσμενα. Η μάχη που έδωσε πάνω από 10 μέρες στην εντατική στα Γιάννενα ήταν άνιση. Όλες αυτές τις μέρες εμεις οι Τσουκαλαδιώτες και όχι μόνο, παλεύαμε μαζί της ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα για αίμα και αιμοπετάλια.

Χάσαμε το χαμόγελό της. Χάσαμε το κορίτσι που δήλωνε παρούσα παντού. Έδινε καθημερινά μάχες προσωπικές και κοινωνικές.

Τίμησε το χωριό μας σαν πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου, μέλος του πολιτιστικού μας συλλόγου, για χρόνια χορεύτρια στο χορευτικό μας. Αγωνίστηκε κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες για να βελτιώσει την εικόνα του χωριού μας που αγαπούσε και νοιάζονταν. Κόντρα σε πολλούς και πολλά. Θυσιάζοντας πολύ χρόνο από την προσωπική της ζωή.

Σε μας που συνεχίζουμε σαν μέλη του τοπικού συμβουλίου ήταν διαρκώς δίπλα μας να μας στηρίζει, να μας συμβουλεύει, να μας δίνει κουράγιο όταν απογοητευόμαστε.

Εξαιρετική εργαζόμενη, μητέρα, σύζυγος και στήριγμα στην χαροκαμένη μάνα της Ελπίδα. Για όλους μας και κυρίως για τους δικούς της το κενό που αφήνει είναι τεράστιο.

Εκφράζουμε στους δικούς της (μητέρα, σύζυγο, παιδιά, αδελφές) τα θερμά μας συλλυπητήρια

ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑΔΩΝ

Προηγουμενο αρθρο
Το Κάψιμο του ... Ιούδα στη Χώρα
Επομενο αρθρο
Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων στον Άγιο Παντελεήμονα Καρυωτών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.