HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ«Ημέρες Λευκάδιου Χερν» στις 27 και 28 Ιουνίου στη Λευκάδα

«Ημέρες Λευκάδιου Χερν» στις 27 και 28 Ιουνίου στη Λευκάδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
«ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΥΚΑΔΙΟΥ ΧΕΡΝ»

Το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τις «Ημέρες Λευκάδιου Χερν», στις 27 και 28 Ιουνίου 2017 στη Λευκάδα.

Πρόκειται για ένα διήμερο εκδηλώσεων ιαπωνικού πολιτισμού που διεξάγονται στο Ιστορικό Κέντρο Λευκάδιου Χέρν και έχουν στόχο να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για τις δράσεις του πολύ σημαντικού Ιστορικού Κέντρου Λευκάδιου Χέρν.

To Ιστορικό Κέντρο Λευκάδιου Χέρν συμπληρώνει φέτος τρία χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας. Στο διάστημα αυτό έχει δεχθεί πάνω από 1.700 μεμονωμένους επισκέπτες και περίπου 2.000 μαθητές.

Ιδιαίτερα αξιόλογα είναι τα εκπαιδευτικά προγράμματα ( σχεδιασμός: Μαρία Γενιτσαρίου) που διεξάγονται και απευθύνονται σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου ενώ αλλάζουν και εμπλουτίζονται κάθε ακαδημαϊκό έτος. Στόχος του Κέντρου είναι να δημιουργήσει μια πρωτότυπη εκπαιδευτική βάση μέσα από την οποία τα παιδιά θα έρχονται σε επαφή με το έργο του Λευκάδιου Χέρν.

Το φετινό πρόγραμμα του διημέρου περιλαμβάνει ομιλίες, παρουσιάσεις, διαλέξεις αλλά και ανοιχτά εργαστήρια Ιαπωνικού χορού και τέχνης των Σαμουράι από το Χοροθέατρο “NAYUTA” που ταξίδεψε ειδικά για την περίσταση από το Τόκυο.

Προηγουμενο αρθρο
Τα Ιόνια Νησιά πρωταθλητές στις αεροπορικές αφίξεις από το εξωτερικό
Επομενο αρθρο
Διήμερο τουρνουά καράτε στη Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.