HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗ αλαζονεία τους, έχει καταστρέψει το Πόρτο κατσίκι

Η αλαζονεία τους, έχει καταστρέψει το Πόρτο κατσίκι

Στο Πόρτο κατσίκι και στο θέμα που έχει προκύψει με το χώρο στάθμευσης, αναφέρεται και η παρακάτω επιστολή που έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της σελίδας μας. Την δημοσιεύουμε διατηρώντας την ορθογραφία του πρωτοτύπου.

«Εμείς ζούμε στην Αυστραλία .
Το κτημα αυτό 20 περίπου στρεμμάτων ανήκει στην οικογένεια μας με κληρονομιά απο το 1925 και με τελεσίδικη απόφαση του Αρείου πάγου του 2007 , και συνορεύει με την θάλασσα. Όπότε , όποιος κόβει εισιτήρια μέσα στην πλατεία χωρίς μισθωτήριο απο εμάς ειναι παράνομος, όπως και όποιος τον υποθάλπτει για να παίρνει τα χρήματα έμμεσα απο εκει . Επίσης όποιος προσπαθεί να να νοικιάσει καντίνες και να φτιάξει κιόσκια μέσα στο χώρο χωρίς μιςθωςη απο τον ιδιοκτήτη ειναι επίσης παράνομος .

Oποιος προσπαθεί να προσφέρει δωρεάν πάρκινγκ και ελάχιστη κατανάλωση απο την καντίνα του που διατηρεί με πλαστογραφημένο μισθωτήριο και αρνείτε να βγει απο το κτημα παρολο του το ζητηςε ο ιδιοκτήτης ,ειναι παράνομος . Ό μόνος που έχει νόμιμο μισθωτήριο και έχει δικαίωμα να το εκμεταλλεύεται μερικώς το χώρο πάνω απο την πλατεία ειναι ο Ηρακλης ο οποίος θα παραμείνει μέσα εφόσον τηρεί τις υποχρεώσεις του και κάνει τα νόμιμα .

Δυστυχώς ο Δήμος παρόλο που τον προσεγγίσαμε επανηλειμμένα και παρόλο που του προτείναμε να κάνει μισθωτήριο μαζι μάς εςτω και με το μιςο της αξίας του ωςτε να μπορέσει να βάλει νόμιμα τις καντίνες που θέλει και να μπορεί να εισπράτει ενα τίμιο εισόδημα που τόσο πολύ χρειάζεται για να μπορεί να συνεχίσει να προσφέρει υπηρεσίες στο χώρο για τους τουρίστες ,αρνείται πεισματικά να αναγνωριςει την ιδιοκτησία μας στο χώρο λέγοντας απλά οτι το κληρονόμησαν άπο τους προκατόχους του .

Η αλαζονεία τους έχει καταςτρεψει το πόρτο κατςικι αλλα και εμάς σαν οικογένεια . Όμως νομίζουν οτι επειδή ειναι στην εξουσία ο νόμος δεν τους αγγίζει . Εύχομαι η λογική και το δίκαιο να επικρατήσει και να επιστρέψει ο νόμος σε αυτη τη γωνία της Λευκάδος ώστε να μπορέσουμε να προσφέρουμε μαζι πραγματικές υπηρεσίες στο χώρο και να σταματήσουν οι παράνομες ενέργειες και τα αίσχη που αναφέρατε εσείς και άλλοι αναγνώστες.

Στη διάθεση σας εκ μέρους του ιδιοκτήτη»

Mary Kyriakou

Προηγουμενο αρθρο
Πραξικόπημα στην Τουρκία: Στρατός και άρματα μάχης στους δρόμους
Επομενο αρθρο
Γιορτή κρασιού στους Πηγαδισάνους

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.