HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗ Δόξα νίκησε την Κύμη σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Η Δόξα νίκησε την Κύμη σ’ ένα συγκλονιστικό παιχνίδι – Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Σ’ ένα πολύ καλό παιχνίδι που έγινε σήμερα (12/11) στο κλειστό γήπεδο, η Δόξα επικράτησε της Κύμης με σκορ 84-81.

Ο αγώνας ήταν πολύ σημαντικός για την Δόξα και από πλευράς ψυχολογίας και γιατί η Κύμη ίσως να είναι μια από τις ομάδες που θα συναγωνιστούν για την παραμονή στην Α1.

Σ’ ένα κατάμεστο γήπεδο η Δόξα ξεκίνησε με ενθουσιασμό για να επιβάλει το ρυθμό της και να έχει τα ηνία του αγώνα. Μετά την παρέλευση των 3 πρώτων λεπτών η Κύμη πήρε την πρωτοπορία στο σκορ εκμεταλλευόμενη λάθη της τοπικής ομάδας, την οποία διατήρησε σε όλο το Α΄ ημίχρονο με την Δόξα όμως να βρίσκεται κοντά στο σκορ.

Το Β΄ ημίχρονο ξεκίνησε με καλύτερες προϋποθέσεις. Οι παίχτες της Δόξας κατάφεραν να ανατρέψουν τη διαφορά εκμεταλλευόμενοι ένα φοβερό πεντάλεπτο στο 3ο δεκάλεπτο. Παρ’ όλα αυτά η εκνευριστική ευστοχία της Κύμης και η απαράδεκτη διαιτησία για έναν ακόμα εντός έδρας αγώνα κρατούσαν τη φιλοξενούμενη ομάδα μέσα στον αγώνα.

Το 4ο δεκάλεπτο ήταν το πιο συναρπαστικό παρ’ όλο που για μια ακόμα φορά η Κύμη ξέφυγε στο σκορ ακόμα και με 9 πόντους. Οι γηπεδούχοι είχαν τα ψυχικά αποθέματα να ξαναγυρίσουν το σκορ υπέρ τους παίζοντας καλή άμυνα και σκοράροντας σε καλά οργανωμένες επιθέσεις με εκπληκτικά καρφώματα. Η ψυχολογία τώρα ήταν με το μέρος της Δόξας. Ένα λεπτό πριν το τέλος προσπέρασε με 5 πόντους και κράτησε την πρωτοπορία μέχρι τη λήξη.

Τα δεκάλεπτα: 17-18, 38-45, 59-60, 84-81.

ΔΟΞΑ ΛΕΥΚΑΔΑΣ (Μαρκόπουλος): Σκοτ 15 (2), Μπασάμπε 12, Ντόμπλας 9, Τσαλδάρης 10 (2), Ουέλς 26 (2), Πεταλωτής, Κάρτερ, Δεμερτζής, Γεωργάκης, Ταπούτος 5, Ψαθάς, Ρόμπινσον 7.
ΚΥΜΗ (Μπρατσιάκος): Αντεγκμπόγε 8 (1), Τσούπκοβιτς 10 (2), Κοστόφ 7 (1), Μόργκαν 9, Ελ-Αμίν 7 (1), Τουτζιαράκης 14, Σχίζας 5, Σιγκούνας 6 (2), Κωνσταντακόπουλος, Σταμάτης 10 (2), Πάλμπλαντ 5 (1).

Προηγουμενο αρθρο
Παναθηναϊκός-Νίκη Λευκάδας 54-38
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του Αγίου Σπυρίδωνα στην πόλη της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.