HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗ… ειδική περίπτωση της Λευκάδας

Η… ειδική περίπτωση της Λευκάδας

Το ξημερώματα του Σαββάτου έφτασε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ιστοσελίδας μας η περιβόητη δήλωση του μέχρι τότε πλειοψηφούντος υποψηφίου για τον Δήμο Λευκάδας, Θοδωρή Σολδάτου.

Δεν δημοσιεύσαμε την δήλωση, γιατί το Σάββατο δεν επιτρέπεται να δημοσιεύονται προεκλογικές εξαγγελίες υποψηφίων. Παρόλα αυτά η δήλωση κυκλοφόρησε και ευτυχώς δηλαδή. Όπως έδειξε το αποτέλεσμα του Β’ γύρου των εκλογών, αποτέλεσε τον καταλύτη των εξελίξεων.

Δεν θα σχολιάσω τα σημεία της δήλωσης που ο καθένας μπορεί να δώσει πολιτικές απαντήσεις, αλλά το κυριότερο σημείο που η δήλωση ακουμπά θεσμικές συμπεριφορές.

Αναφέρει: «Την Κυριακή αποφασίζουμε αν επιθυμούμε δημοτική αρχή με ανοικτές τις πόρτες της αυριανής κεντρικής εξουσίας, ή εκπροσώπους του δήμου μας που θα εκλιπαρούν για μια συνάντηση με το κατώτερο υπαλληλικό προσωπικό στους προθάλαμους των υπουργείων.»

Ο κ. Σολδάτος είναι γνωστό, πως ορίστηκε υποψήφιος δήμαρχος από τα κεντρικά κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας. Οι πράξεις και οι δηλώσεις του εκφράζουν το κόμμα, που από τον επόμενο μήνα φιλοδοξεί να κυβερνήσει τη χώρα.

Συμφωνεί το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας πως θα αντιμετωπίσει με αυτόν τον τρόπο τους δημάρχους της χώρας; Θα τους ξεχωρίζει σε ημέτερους και άλλους, «που θα εκλιπαρούν για μια συνάντηση με το κατώτερο υπαλληλικό προσωπικό στους προθαλάμους των υπουργείων»;
Συμφωνεί με αυτόν τον τρόπο διοίκησης και διαχείρισης του κράτους, που δηλώνει ο κ. Σολδάτος;

Οφείλονται ξεκάθαρες απαντήσεις και στους Λευκαδίτες αλλά και σε όλους τους Έλληνες. Το θέμα είναι πολύ σοβαρό για να κουκουλωθεί και να ξεχαστεί.

Αν το κόμμα της ΝΔ δεν πράξει τα δέοντα, γιατί να το επιλέξουν οι ψηφοφόροι, όταν ξεδιάντροπα τους λέει πως θα συνεχίσει την άλωση του κράτους και τις κομματικές συμπεριφορές του ΣΥΡΙΖΑ;

 

Προηγουμενο αρθρο
Συγχαίρουν τον νέο Δήμαρχο Χαράλαμπο Καλό
Επομενο αρθρο
Πρόγραμμα λατρευτικών εκδηλώσεων Ιεράς Μονής Αγίων Πατέρων

3 Σχόλια

  1. timos
    6 Ιουνίου 2019 at 00:09 — Απάντηση

    καλα … δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλει ανακοινωση η ν.δ. ….. αν βγαλει ανακοινωση πρεπει να διαγραψει το κο σολδατο ……..

    σημερα ο Κος Μητσοτακης δηλωσε οτι θα ειναι διπλα σ`ολους τους δημαρχους κ ετσι θα κανουν γαργαρα τα του κου σολδατου………………

  2. Αγγελική
    5 Ιουνίου 2019 at 11:05 — Απάντηση

    Ορθά επισημαίνετε ότι η ΝΔ οφείλει μια επίσημη απάντηση πάνω στο σοβαρότατο αυτό ζήτημα. Δυστυχώς, δεν ήρθε ακόμα.

  3. Αμελιαζ
    3 Ιουνίου 2019 at 19:16 — Απάντηση

    Εξαιρετική η επισήμανση σας. Για μένα που ένιωσα να δέχομαι ολοκληρωτικό και φασιστοειδή εκβιασμό ήταν καταλύτης όντως. Πηγα αμέσως απέναντι. Όσο για τη νδ ας ψαχτουν πού βρίσκουν τέτοια φρούτα και μας τα κουβαλάνε.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.