HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ Ελλάδα αποχαιρέτησε τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο (φωτογραφίες – βίντεο)

Η Ελλάδα αποχαιρέτησε τον σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο (φωτογραφίες – βίντεο)

«Αθάνατος»… «ήρωας» και ένα παρατεταμένο χειροκρότημα. Με αυτό τον τρόπο είπαν το τελευταίο αντίο, σήμερα το μεσημέρι, πλήθος κόσμου, συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι που παραβρέθηκαν, στην εξόδιο ακολουθία στον Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Μορφοβούνι Καρδίτσας, στον 34χρονο σμηναγό Γιώργο Μπαλταδώρο, ο οποίος ήταν ο χειριστής του μοιραίου Mirage 2000-5 που συνετρίβη στη θαλάσσια περιοχή εννέα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου.

Η εξόδιος ακολουθία έγινε στις 2 το μεσημέρι, παρουσία της στρατιωτικής ηγεσίας , του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Πάνου Καμμένου, του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Φώτη Κουβέλη, του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Βασίλη Κόκκαλη, του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων Βασίλη Λεβέντη, του αντιπροέδρου της ΝΔ ‘Αδωνι Γεωργιάδη. του Τομεάρχη ‘Αμυνας της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλια, βουλευτών, και αυτοδιοικητικών παραγόντων.

Τον επικήδειο με μεγάλη συγκίνηση στα λόγια του, εκφώνησε ο Σμηναγός (Ι) και συμμαθητής του Σπύρος Καρέλης, ο οποίος έκανε λόγο για έναν θαυμάσιο άνθρωπο και συμμαθητή, τονίζοντας πως η άπονη μοίρα δεν τον άφησε να ολοκληρώσει το θαυμαστό έργο του. Το κενό της απουσίας σου, κατέληξε, είναι τεράστιο.

Προηγουμενο αρθρο
ΗΠΑ, Γαλλία και Βρετανία βομβάρδισαν στόχους στη Συρία - Η Ρωσία απειλεί με αντίποινα
Επομενο αρθρο
Ήλθεν άφρων εν ματαιότητι και εν σκότει πορεύεται

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.