HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗ εμφάνιση του Μουσικού Σχολείου στην Άρτα

Η εμφάνιση του Μουσικού Σχολείου στην Άρτα

Μετά το συγκινητικό αφιέρωμα του Μουσικού Σχολείου για τα 90 χρόνια από τη γέννηση του Μίκη Θεοδωράκη, που πραγματοποιήθηκε στις 14. και 15. Απριλίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, η Μαντολινάτα σε σύμπραξη με τη Χορωδία μας, εντυπωσίασαν για ακόμα μία φορά με την ξεχωριστή τους εμφάνιση στα Εόρτια των Μουσικών Σχολείων της Άρτας που πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Πέμπτης (23/6/2016) στον προαύλειο χώρο του περίφημου βυζαντινού ναού της Παναγίας της Παρηγορήτισσας.

1η φωτο

2η φωτο

Το σύνολο της Μαντολινάτας-Χορωδίας υπό την διεύθυνση του κ. Δημήτρη Γιαννικόπουλου και με υπεύθυνο καθηγητή Χορωδίας τον κ. Γιάννη Παππά, ερμήνευσε μέρη από το “Αξίον Εστί” του Μίκη Θεοδωράκη, μέσα σε μία ευχάριστη και γεμάτη χρώματα ατμόσφαιρα. Στα Εόρτια συμμετείχαν επίσης σύνολα από τα μουσικά σχολεία Ιωαννίνων, Πρέβεζας, Πάτρας και Αγρινίου.

3η φωτο

5η φωτο

Με την εμφάνιση των δύο συνόλων στην ‘Αρτα, τελείωσε και για φέτος το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας, σε κλίμα έκφρασης και δημιουργικότητας.

Προηγουμενο αρθρο
Το Καλοκαίρι στη ζωγραφική
Επομενο αρθρο
Ακόμα ένα πανέμορφο μυστικό του Ιονίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.