HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ«Η Εξουσία ΣYΡΙΖΑ – Γαλιατσάτου υποβαθμίζει και προσβάλλει το ΠΣΙΝ»

«Η Εξουσία ΣYΡΙΖΑ – Γαλιατσάτου υποβαθμίζει και προσβάλλει το ΠΣΙΝ»

Δελτίο Τύπου Επτανησιακής Αναγέννησης

Με τον τρόπο και τη μεθοδολογία που «λειτουργεί» η εξουσία ΣΥΡΙΖΑ-ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΥ στη Περιφέρεια και ειδικότερα στο Περιφερειακό Συμβούλιο Ioνίων Νήσων απαξιώνει υποβαθμίζει και προσβάλλει τον θεσμό, τους Συμβούλους, τις Παρατάξεις και την ιστορία έγκριτων και διακεκριμμένων μελών του ΠΣΙΝ. Κυρίως όμως δεν εξυπηρετεί τα συμφέροντα των Επτανησίων. Μπορεί να εξυπηρετεί τα μικροκομματικά συμφέροντα του ΣΥΡΙΖΑ αλλά όχι των Επτανησίων:

Μόλις μία εβδομάδα μετά τη συνεδρίαση για τον Προυπολογισμό του 2015 που δεν είχαν αποσταλεί έγκαιρα οι προσκλήσεις αλλά κυρίως δεν είχε αποσταλεί καν στους Συμβούλους αλλά ούτε και στις Παρατάξεις ούτε έστω με email το κείμενο του Προυπολογισμού και η εισηγητική του έκθεση, δηλ. έγινε μία παράνομη και σίγουρα αντιδημοκρατική διαδικασία για το κορυφαίο θέμα του έτους που είναι ο προυπολογισμός,

Προχτές Κυριακή 16-10-2014 στη συνεδρίαση της Λευκάδας του ΠΣΙΝ επαναλήφθηκαν τα ίδια σε χειρότερη εκτέλεση:Και πάλι για ένα επίσης κορυφαίο θέμα, το ΝΈΟ ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 2014-2020 ( ΣΕΣ), (δηλ. τα ευρωπαικά κονδύλια για μία ολόκληρη εξαετία), και τη τροποποίηση που ήθελε να κάνει ο κύριος Γαλιατσάτος στη θέση Σπύρου του Ιούλη 2014 (το οποίο επίσης εμείς δεν ψηφίσαμε καταθέτοντας άλλη δημιουργική πραγματικά στρατηγικής αναπτυξιακής σημασίας και μακρόχρονης προοπτικής πρόταση):

1) Δεν υπήρχε εισήγηση,

2)Η συζήτηση ξεκίνησε στις 14.45 το απόγευμα, (ενώ για ένα τέτοιο και τόσο σοβαρό θέμα άξιζαν και δύο ολόκληρες ημέρες συνεδρίασης για να επιτευχθούν συγκλήσεις και να αυξηθούν οι διεκδικητικές πιέσεις και προς την Αθήνα και προς τις Βρυξέλλες),

3) Τα στελέχη της διαχειριστικής αρχής αποχώρησαν, ως συνήθως κατά τις 16.30,

4) Διανεμήθηκε ένα non-paper, άνευ ταυτότητος κείμενο 4 σελίδων,

5) Μετά από τη δική μας τοποθέτηση και πίεση ο κ.Γαλιατσάτος αναγκάσθηκε να το υιοθετήσει ως κείμενό του και δήλωσε ότι το υπογράφει … εκείνη τη στιγμή !

6) Δεν το έβαλαν για ψήφιση στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Η απόλυτη υποτίμηση και υποβάθμιση.

Προηγουμενο αρθρο
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού
Επομενο αρθρο
Για τον Προϋπολογισμό του Δήμου - Του Μάρκου Νικητάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.