HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ καλύτερη, μέχρι σήμερα, αγωνιστική χρονιά για το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας

Η καλύτερη, μέχρι σήμερα, αγωνιστική χρονιά για το Γυμναστικό Σύλλογο Λευκάδας

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ, ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ

Την καλύτερη αγωνιστική χρονιά του διένυσε φέτος ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας, αφού μετά τη δημοσίευση της ετήσιας αξιολόγησης των σωματείων από το ΣΕΓΑΣ, βρέθηκε στην 98η θέση, σε σύνολο 289 σωματείων από όλη την Ελλάδα, ισόβαθμος με τον Παναθηναϊκό. Η αμέσως προηγούμενη καλύτερη θέση που κατείχε ο Σύλλογος ήταν το 2011 στη θέση 102, με κορυφαίους αθλητές τότε την Κορίνα Πολίτη και τον Κωνσταντίνο Μπρατζουκάκη.

Η κατάταξη διαμορφώθηκε σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έφεραν οι αθλητές στα Διασυλλογικά και Πανελλήνια πρωταθλήματα. Η επίδοση που χάρισε το χρυσό μετάλλιο του Πανελληνίου πρωταθλήματος στη Θάλεια Ζακυνθινού στη Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο ήταν η 2η καλύτερη στην Ελλάδα φέτος στο Πένταθλο.

Στους ίδιους αγώνες ο Θεόφιλος Ροντογιάννης που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο πέτυχε την 11η καλύτερη επίδοση και η Πηνελόπη Λογοθέτη που τερμάτισε στην 5η θέση είχε τη 10η.

Ο Παναγιώτης Σταύρακας με το χάλκινο μετάλλιο στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα και την 6η θέση στο Πανελλήνιο Διασυλλογικό, πέτυχε την 12η καλύτερη επίδοση.

Τέλος ο Άγγελος Καρύδης, σταθερός στις επιδόσεις του, κατέκτησε την 7η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του σημειώνοντας την 9η καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα.

Πολύ καλές επιδόσεις επίσης σημείωσαν και δύο πρώην αθλητές του Συλλόγου, η Κορίνα Πολίτη που σημείωσε την 1η καλύτερη επίδοση φέτος στα 200μ και την 2η στα 100μ, καθώς και ο Κωνσταντίνος Μπρατζουκάκης που σημείωσε την 6η καλύτερη επίδοση στα 100μ.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Λευκάδας θα συνεχίσει τη προσπάθεια και την καινούργια χρονιά στηριζόμενος στη δουλειά των προπονητών του, στο ζήλο και την προσπάθεια των αθλητών του, των υπαρχόντων όπως και αυτών που ακολουθούν από τις Ακαδημίες καθώς και στην συμπαράσταση των γονιών, των φίλων και χορηγών του Συλλόγου..

Για το Δ.Σ. του Γ.Σ. Λευκάδας
Ο πρόεδρος
Σπύρος Μεσσήνης

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 5

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 1

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 3

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ 4

Προηγουμενο αρθρο
Οι μαθητές και οι … γλάροι
Επομενο αρθρο
Ανακοίνωση Αγροτικού Συν/σμου Λευκάδας «ΤΑΟΛ»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.