HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΗ Κορίνα Πολίτη και ο Πάνος Μπεκιαρίδης στα Γιάννενα

Η Κορίνα Πολίτη και ο Πάνος Μπεκιαρίδης στα Γιάννενα

Δυο πρωταθλητές της ΕΚΑ ήταν μαζί μας. Στα Γιάννενα βρέθηκαν η Κορίνα Πολίτη και ο Πάνος Μπεκιαρίδης για λίγο μέρες ανάμεσα στις διακοπές τους. Είδηση αποτελεί το ότι η Κορίνα θα ετοιμαστεί σιγά σιγά για 400μ και πως ο Πάνος μπορεί και 400 εμπόδια.

Η Κορίνα, το χρυσό μας κορίτσι από τη Λευκάδα, κέρδισε 5 πανελλήνια μετάλλια το 2014 και μας επισκέφτηκε μαζί με τον προπονητή της Γιώργο Νούτση, όχι για προπονήσεις βέβαια καθώς θέλει λίγο χρόνο αποκατάστασης ακόμα εν όψει των δύσκολων προπονήσεων της νέας περιόδου, αλλά για να μας δει, να πιει ένα καφέ μαζί μας και να τα πούμε. Έτσι και αλλιώς η ΕΚΑ Δωδώνη είναι πάνω από όλα οικογένεια.

Ο Πάνος Μπεκιαρίδης ήρθε από τη Θεσσαλονίκη για να μας δει αλλά και να μας βοηθήσει στη διοργάνωση του 2ου Νάιου δρόμου. Ο πρωταθλητής μας στα 110μ με εμπόδια, διάδοχος του Κώστα Δουβαλίδη, ενσωματώθηκε στην οικογενειακή ατμόσφαιρα της ΕΚΑ Δωδώνη και μετά την αποκατάσταση του τραυματισμού στο γόνατο μας υπόσχεται μεγάλες στιγμές την ερχόμενη περίοδο. Ε, ένας χρόνος απουσίας είναι πολύς.

Πηγή: www.ekadodoni.gr

Προηγουμενο αρθρο
Οι κουτοπόνηροι πανηγυρισμοί της Διοικούσας του ΤΕΙ
Επομενο αρθρο
Οριστικοί πίνακες ωφελουμένων για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.