HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ λαγάνα της καθαράς Δευτέρας και οι αετοί στους Μύλους

Η λαγάνα της καθαράς Δευτέρας και οι αετοί στους Μύλους

Μια μικρή ουρά από κόσμο είχε σχηματιστεί σήμερα στο φούρνο του «Γιαννιώτη» για να προμηθευτεί την παραδοσιακή λαγάνα. Ήταν ζεστή, μοσχοβόλαγε και ήταν πεντανόστιμη. Όσοι είναι λάτρεις της λαγάνας, δεν θα μπορούσαν να συγκρατηθούν και να μην την «τσιμπολογήσουν» αμέσως. Το ίδιο κάναμε και μείς πηγαίνοντας στους Μύλους.

Αρκετός κόσμος μαζεύτηκε και φέτος στους Μύλους για το παραδοσιακό πέταγμα του χαρταετού. Μεγάλες παρέες και οικογένειες, με τα παιδιά να έχουν τον πρώτο ρόλο, περίμεναν με τον χαρταετό στο χέρι. Κοντά στις 12 το μεσημέρι στην περιοχή επικρατούσε άπνοια, έτσι οι χαρταετοί βρίσκονταν οι περισσότεροι στο έδαφος. Όσοι ξεκινούσαν μια κάπως ανοδική πορεία, γρήγορα επέστρεφαν στην αγκαλιά του κατόχου. Λίγο πριν αποχωρήσουμε φάνηκε να αλλάζει κάπως η διάθεση του αέρα, ο οποίος ελπίζουμε στη συνέχεια να επέτρεψε στους πολύχρωμους αετούς να σηκωθούν και να στολίσουν την περιοχή των Μύλων, χαρίζοντας στα παιδιά όμορφα συναισθήματα.

Προηγουμενο αρθρο
Ο Αποκριάτικος Χορός του Πνευματικού Κέντρου
Επομενο αρθρο
Κούλουμα στην Καρυά

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.