HomeΠΡΟΒΕΒΛΗΜΕΝΑΗ Λευκάδα στα 10 πιο όμορφα ελληνικά νησιά

Η Λευκάδα στα 10 πιο όμορφα ελληνικά νησιά

Το γνωστό ταξιδιωτικό site Tripadvisor συνέταξε μια λίστα με τα πιο όμορφα ελληνικά νησιά. Ήλιος, φως, θάλασσα, όμορφοι, γελαστοί άνθρωποι και φυσικά «φιλοξενία» α λα ελληνικά! Ζήστε το μύθο σας στην Ελλάδα, με τις αμέτρητες επιλογές για διακοπές, που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Νάξος
To μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων συνδυάζει βουνό και θάλασσα. Είναι ένα μέρος για όλα τα γούστα, αφού μπορείτε να βρείτε ήσυχες παραλίες για οικογενειακές στιγμές και πιο hip καταστάσεις, για τα πο ανήσυχα πνεύματα.
10

Μήλος
Είναι ένα μεγάλο νησί με μεγάλο ορυκτό πλούτο και παραλίες για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες. Must είναι το Σαρακίνικο, μια τοποθεσία ξεχωριστή και φυσικά η παραλία. Αξίζει να κάνετε μια επίσκεψη στο μεταλλευτικό μουσείο, για να πάρετε μια γεύση από την ιστορία του νησιού.

11

Κεφαλονιά
Αν σας αρέσουν τα βότσαλα, ο ήλιος, η χρυσή άμμος, εδώ είναι ο παράδεισος για εσάς. Must θερωρώ την Αντίσαμο. Η παραλία έγινε διάσημη κυρίως μετά την ταινία με τον Νίκολας Κέιτζ «Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλλι». Βρίσκεται κοντά στο λιμάνι της Σάμης και τα νερά της είναι καταγάλανα. Διαθέτει ξαπλώστρες αλλά και beach bar.

12

Σαντορίνη
Διαθέτει το πιο ωραίο ηλιοβασίλεμα που μπορεί κανείς να αντικρύσει. Δείτε το από το Ημεροβίγλι. Για το μπάνιο σας προτιμήστε τη Βλυχάδα, με το εκπληκτικό beach bar, τη Κόκκινη Παραλία και το Πορί. Αν θέλετε να χαρίσετε στους αγαπημένους σας ένα δείπνο, που θα τους μείνει αξέχαστο, προτείνουμε το γραφικό χωριό Κάστρο.

13

Πάρος
Γλέντι μέχρι το πρωί στη γραφική Νάουσα, μπάνιο στις Κολυμπήθρες, μονοήμερα στην Αντίπαρο, που είναι δίπλα και βόλτες στη Παροικιά. Η Πάρος ενδείκνυται για παρέες νέων, που θέλουν να διασκεδάσουν δίπλα στο απόλυτο γαλάζιο της θάλασσας.

14

Ίος
Η Νιός, για τους ντόπιους, είναι γνωστή στους τουρίστες ως η Ίμπιζα της Ανατολικής Μεσογείου. Το Μαγγανάρι είναι η πιο πολυσύχναστη παραλία και μαζί με το Μυλοπότα, συγκεντρώνουν τους young and beautiful.

15

Ζάκυνθος
Η μαγευτική Δάφνη με τις θαλάσσιες χελώνες, το κοσμικό Αργάσι, η Μπόχαλη με την άγρια ομορφιά της είναι λίγοι από τους λόγους που σας προτείνουμε να την επισκεφθείτε. Εδώ θα γευθείτε παραδοσιακές νοστιμιές, όπως οι φριτούρες και θα χορτάσετε θείο κρασί!

16

Λευκάδα
Διαθέτει παραλίες που θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Διάφανα γαλαζοπράσινα νερά θα βρείτε στο Κάθισμα, το Πόρτο Κατσίκι. Αξίζει επίσης να πάτε μια βόλτα στο γραφικό ψαροχώρι Nικιάνα, που βρίσκεται χτισμένο στους πρόποδες του όρους Σκάρος, με δάσος από αιωνόβιες βαλανιδιές, τον παραθαλάσσιο οικισμό Άγιος Νικήτας στα Δυτικά και το ξακουστό ορεινό κεφαλοχώρι Καρυά με τη πλατανοσκέπαστη πλατεία.

17

Σκιάθος
Είναι γεμάτη από δάση, κόσμο και μαγικές ακτές. Η παραλία Λαλάρια στο βορειοανατολικό άκρο του νησιού είναι μία από της ομορφότερες της Ελλάδας. Ακόμη ξεχωρίζει η παραλία Κουκουναριές και η Μπανάνα.

18

Μύκονος
To νησί των Ανέμων είναι το πιο κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί. Μαγευτικές παραλίες όπως η Ψαρρού και η Φτελιά, θα σας μαγέψουν. Για τα party animals εδώ είναι το place to be και μια βόλτα στη Μικρή Βενετία και τα Ματογιάννα, με τους celebrities να κάνουν περατζάδα, θα σας πείσει!

19

Πηγή: celebrity.yahoo.com

Προηγουμενο αρθρο
Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 1ου Δημ. Σχ. για την μη επαρκή σήμανση της οδού Τζεβελέκη
Επομενο αρθρο
Άμεση παρέμβαση για χρονίζουσα βλάβη του δικτύου ύδρευσης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.