HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Λευκάδα στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

Η Λευκάδα στην 6η ΕΞΠΟΤΡΟΦ

του Κώστα Πατρίκιου

6η Εξποτρόφ 2019! Η κορυφαία έκθεση τροφίμων και ποτών επιμένει ελληνικά! Τα Επτάνησα δώσαμε δυναμικά το παρών διεκδικώντας το δικό μας μερίδιο στην αγάπη του κοινού και πρωταγωνιστήσαμε στη μεγαλύτερη γαστρονομική γιορτή.

Η Ζάκυνθος με τις σταφίδες και το γαλοτύρι της, η Κεφαλονιά με το γευστικότατο μέλι, η Κέρκυρα με τα κορυφαίας ποιότητας τυροκομικά προϊόντα και τα χειροποίητα γλυκά της, τα Κύθηρα με τα λικέρ και τα αρτοποιήματα, η Λευκάδα μας με θυμαρίσιο μέλι και ελαιόλαδο νέας σοδειάς.

Όπως λέει και ο Ελύτης ,Αν αποσυνθέσεις την Ελλάδα στο τέλος θα δεις να σου απομένουν μια ελιά, ένα αμπέλι κι ένα καράβι -που σημαίνει με άλλα τόσα την ξαναφτιάχνεις.

Στις φωτογραφίες θαυμάστε και τον χωριανό μας ΛΑΜΡΟ ΜΑΡΓΕΛΗ, που συμμετείχε στην έκθεση με την άξια γυναίκα του ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΒΑΡΝΑ ΜΑΡΓΕΛΗ και την πεντάμορφη κορούλα τους ΑΓΓΕΛΙΝΑ ντυμένη με τα ΛΕΥΚΑΔΙΤΙΚΑ ρούχα.

 

Προηγουμενο αρθρο
Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 Ρίχτερ Δ. της Πρέβεζας ταρακούνησε τη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Σεισμός στην Πρέβεζα: Ζημιές σε σπίτια -Ξεκίνησαν οι έλεγχοι [εικόνες & βίντεο]

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.