HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΗ λιμνοθάλασσα της Λευκάδας όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Η λιμνοθάλασσα της Λευκάδας όπως δεν την έχουμε ξαναδεί

Το Ιβάρι μας έχει πάψει να είναι μόνο χώρος αλίευσης ψαριών. Έγινε και το μέρος που χειμώνα καλοκαίρι μας προσφέρει μοναδικές εικόνες, ομορφιάς, γαλήνης και ηρεμίας.

Δεν είναι μόνο τα πουλιά που μεταναστεύουν στα φιλόξενα νερά του και τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα που μας χαρίζει. Οι λυγαριές, οι ευκάλυπτοι, ακόμα και τα καλάμια του όταν ανθίζουν, αποτελούν αναπόσπαστα κομμάτια μιας γνησίας και ανόθευτης ομορφιάς.

Σήμερα ήταν μια ξεχωριστή μέρα για το Ιβάρι μας. Γέμισε χρώματα! Μια ομάδα από το καγιάκ – κανόε του Ναυτικού Ομίλου έκανε για πρώτη φορά βόλτα και εξερεύνηση της λιμνοθάλασσας. Είναι τα μόνα πλεούμενα που επιτρέπεται να πλεύσουν στα νερά του.

Ξεκίνησαν από το πάρκινγκ δίπλα στο Πνευματικό Κέντρο και έφεραν βόλτα όλο το Ιβάρι. Ήταν μια εκπληκτική εμπειρία για όλη την ομάδα. Ήταν μια άλλη, εναλλακτική ματιά και προσέγγιση της Λιμνοθάλασσας. Είναι πανέμορφες και πρωτόγνωρες εικόνες για μας.

1

2

3

Προηγουμενο αρθρο
Νέος πρόεδρος της ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Επομενο αρθρο
Από το Ελενίτ στη ΜΟΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.