HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Μικτή Χορωδία του «Ορφέα» περιοδεύει σε χωριά της Λευκάδας

Η Μικτή Χορωδία του «Ορφέα» περιοδεύει σε χωριά της Λευκάδας

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του “Ορφέα” με χαρά σας ενημερώνουν ότι θα πραγματοποιηθούν μια σειρά εμφανίσεων της “Μικτής Χορωδίας” του Ομίλου σε εκκλησίες τριών χωριών της Λευκάδας. Θα εμφανιστούν στην Βασιλική, στην Καρυά, και στο Νυδρί χάρη στην ευγενική συγκατάθεση τόσο του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη μας όσο και των κατά τόπους Ιερέων.

Στην απόφαση αυτή οδηγηθήκαμε αναλογιζόμενοι ότι το ευρύτερο κοινό του νησιού μας, εκτός των στενών ορίων της πόλης της Λευκάδας και των γύρω χωριών, δεν έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει πολιτιστικές δραστηριότητες, ιδιαίτερα κατά τη χειμερινή περίοδο.

Η πρώτη συναυλία της χορωδίας μας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στην Βασιλική.

Η δεύτερη συναυλία το Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.30 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος Καρυάς. Η τρίτη συναυλία ορίσθηκε για την Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019, στις 19.30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Νυδρί.

Προσκαλούμε το κοινό να παρακολουθήσει τις συναυλίες και ελπίζουμε ότι το εγχείρημα μας αυτό θα βρει ανταπόκριση και θα αποτελέσει την απαρχή και για άλλες πολιτιστικές δράσεις στην Περιφέρεια του νησιού.

Το Δ.Σ του Ορφέα

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσικοφιλολογικού Ομίλου «ΟΡΦΕΥΣ» Λευκάδος
έχουν την τιμή και τη χαρά να σας προσκαλέσουν στην συναυλία της μικτής χορωδίας του Ομίλου, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 3 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 19.30, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου, στην Βασιλική.

Προηγουμενο αρθρο
Ετήσιος χορός Ηπειρωτών Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Εγκρίθηκε η ένταξη του μικρού Ιχθυοτροφείου στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.