HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗ Νέα Χορωδία στα Κηποθέατρο -Φωτό -βίντεο

Η Νέα Χορωδία στα Κηποθέατρο -Φωτό -βίντεο

Μια εκπληκτική ιδέα ανέλαβε και πραγματοποίησε ο Όμιλος της Νέας Χορωδίας Λευκάδας. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, η ιδέα θα πρέπει να πιστωθεί στα θετικά όχι μόνο του σωματείου αλλά και του τρόπου που αντιλαμβανόμαστε τη μουσική και τις εκδηλώσεις.

Ο τίτλος της εκδήλωσης ήταν «η Λευκάδα τραγουδά» και αποτελούσε τη λήξη της Ευρωπαϊκής Γιορτής της Μουσικής που πραγματοποιήθηκε στις 21 Ιουνίου στη Λευκάδα.

Συμμετείχαν η Χορωδία και η Μαντολινάτα του Ομίλου της Νέας Χορωδίας Λευκάδας καθώς και η Μαρία Χρυσοβιτσάνου υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση και επιμέλεια της Μαρίας Κυριακής Αραβανή. Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη σε τραγούδια μουσικών δημιουργών της Λευκάδας και γενικότερα στην Λευκαδίτικη μουσική παράδοση.

Το κηποθέατρο ήταν ασφυκτικά γεμάτο, το κοινό παρακολούθησε με ενδιαφέρον την εκδήλωση, η οποία περιλάμβανε και βραβεύεις στους: Διονύση Γράψα, Ηλία Γεωργάκη και Χαράλαμπο Βλάχο.

Προηγουμενο αρθρο
Τι γίνεται με την καθαριότητα στον Άγιο Νικήτα;
Επομενο αρθρο
Η σημερινή βροχή από το παράθυρο του Ηλία -video

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.