HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Νίκη Λευκάδας για το Final Four

Η Νίκη Λευκάδας για το Final Four

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.Σ. ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

Το Σωματείο μας, η επιτυχία του οποίου αποτελεί την γενεσιουργό αιτία της ανάληψης της διοργάνωσης του Final Four του Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών από την πόλη μας, θέλει να ευχαριστήσει τον Δήμο Λευκάδας και όλους τους συντελεστές, μεταξύ των οποίων και τους ανθρώπους του Σωματείου μας, για την πολύ όμορφη γιορτή που ζήσαμε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Λευκάδας στις 18 & 20 Μάρτιου 2016.

Τέτοιες αξιόλογες πρωτοβουλίες συμβάλλουν στο μέγιστο βαθμό στην ανάδειξη των βασικών καταστατικών αρχών και σκοπών του Συλλόγου μας, που είναι η προάσπιση της ευγενούς άμιλλας, των αθλητικών ιδεωδών και η ενασχόληση ακόμα περισσότερων κοριτσιών της Λευκάδας και της ευρύτερης περιοχής, με το αγαπημένο μας άθλημα, την καλαθοσφαίριση.

Καταδικάζουμε με έμφαση τα γεγονότα που έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής και είμαστε σίγουροι ότι θα αποδοθούν ευθύνες σε όσους προσπάθησαν να αμαυρώσουν αυτή την παλλευκάδια προσπάθεια.

Προηγουμενο αρθρο
Οδηγίες υπουρ. Εργασίας για την καταβολή ασφαλιστικών εισφορών όσων επλήγησαν από το σεισμό
Επομενο αρθρο
Δήλωση Θανάση Καββαδά για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.