HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΝΟ.Δ.Ε. για την περιοδεία Μητσοτάκη στη Λευκάδα

Η ΝΟ.Δ.Ε. για την περιοδεία Μητσοτάκη στη Λευκάδα

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε την Τετάρτη, 4 Ιουλίου, περιοδεία στο νομό της Λευκάδας. Τον πρόεδρο συνόδευαν ο βουλευτής Λευκάδας Αθανάσιος Καββαδάς, οι πρώην βουλευτές Θεόδωρος Σολδάτος, Ξενοφώντας Βεργίνης, Παναγιώτης Καββαδάς και άλλα κομματικά στελέχη. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περπάτησε στον πεζόδρομο της κεντρικής αγοράς όπου μίλησε με καταστηματάρχες , κατοίκους της Λευκάδας και τουρίστες καταλήγοντας στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λευκάδος όπου έτυχε θερμής υποδοχής από όλους και απηύθυνε χαιρετισμό:

«Οι Έλληνες δεν πιστεύουν τον κ. Τσίπρα. Κανείς δεν τον πιστεύει ότι θα βγούμε από τα μνημόνια και βλέπουμε αυτό τον τραγέλαφο, το πρωί ο κ. Καμμένος να λέει ότι “δεν υπογράφουμε” και το βράδυ ότι θα πάει μαζί με τον κ. Τσίπρα ως το τέλος. Είναι συνυπεύθυνοι. Μαζί στήριξαν στη Βουλή την κυβέρνηση για να παραδώσει τη “μακεδονική” γλώσσα και εθνότητα».

Επανέλαβε τις δεσμεύσεις που έδωσε στην Κέρκυρα για τα έργα υποδομής του νησιού όπως : την ολοκλήρωση των οδικών αξόνων που οδηγούν στη Λευκάδα, την ενίσχυση για την κατασκευή μαρινών, την υποθαλάσσια ζεύξη, ώστε να καταστήσουν την Λευκάδα κέντρο κρουαζιέρας και να γίνει ο καλύτερος τουριστικός προορισμός.

Εν συνέχεια, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κατευθύνθηκε στην παραλία για καφέ μιλώντας με τη νεολαία και μετά επισκέφθηκε τη Μητρόπολη Λευκάδος και Ιθάκης και την Ιερά Μονή Φανερωμένης όπου και περιηγήθηκε στο ναό και το εκκλησιαστικό μουσείο. Αργότερα, ο κ. Μητσοτάκης συνέχισε την περιοδεία του στο Νυδρί και από εκεί μετέβη στο Μεγανήσι.

Ως Πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της νέας Δημοκρατίας στη Λευκάδα, θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την πολύ σημαντική και περιοδεία που πραγματοποίησε στην Λευκάδα και στο Μεγανήσι.

Έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την περιοχή μας και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συμπολίτες μας, αλλά έδειξε και την σοβαρότητα με την οποία αντιμετωπίζει το Εθνικό μας ζήτημα.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής, κο Λευτέρη Αυγενάκη και τον Γραμματέα Οργανωτικού, κο Στέλιο Κονταδάκη για την πολύτιμη βοήθεια και καθοδήγηση που μας παρείχαν κατά την διάρκεια της περιοδείας.

Δεν θα μπορούσα φυσικά να μην ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην ΝΟΔΕ Λευκάδας, στους Προέδρους ΔημΤΟ του Νομού για την πραγματικά αξιέπαινη συμβολή τους.

Τέλος, πάνω απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλα τα στελέχη, τα μέλη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, που συνέβαλλαν στην επιτυχία της περιοδείας ο καθένας με τον τρόπο του, κάποιοι ήθελαν απλά να του σφίξουν το χέρι, άλλοι για να του εκφράσουν τα παράπονά τους και άλλοι απλά για να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. Λευκάδας

Γεώργιος Μπουρδάρας

Προηγουμενο αρθρο
Τραυματισμός δύο ατόμων από ανάφλεξη σε σκάφος στα Σύβοτα
Επομενο αρθρο
Ποδηλατικός γύρος Μεγανησίου 2018

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.