HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας για την επίσκεψη της Ρόδης Κράτσα στο νομό Λευκάδας

Η ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας για την επίσκεψη της Ρόδης Κράτσα στο νομό Λευκάδας

Επίσκεψη υποψήφιας περιφερειάρχη κας Ροδη Κράτσα στο νομό Λευκάδας

Το Σάββατο το απόγευμα επισκέφτηκε τη Λευκάδα η υποψήφια περιφερειάρχης κα Ρόδη Κράτσα. Κατά την άφιξη της στο λόμπι του ξενοδοχείου που διέμενε την υποδέχτηκαν θερμά στελέχη και φίλοι της παράταξης.
Την Κυριακή το πρωί κα Κράτσα, πλαισιωμένη απο στελέχη της Νέας Δημοκρατίας παρέστη στη Δοξολογία στο Μοναστήρι της Φανερωμένης χοραστατούντος του Ηγουμένου της Μονής κ.κ. Νικηφόρου .

Την Δευτέρα, η υποψήφια περιφερειάρχης μετέβη τη Νότιο Λευκάδα, στις σεισμόπληκτες περιοχές του Δραγάνου, του Aθανίου , τους Εγκρεμνούς και την Βασιλική.

Το απόγευμα της Δευτέρας επισκέφτηκε τα γραφεία της ΝΟΔΕ Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον πρόεδρο ΝΟΔΕ, τους προέδρους ΔΗΜΤΟ και μέλη της ΝΟΔΕ ήταν ουσιαστική και προσέφεραν μια σαφή εικόνα των ζητημάτων στα οποία θα πρέπει να δώσει προτεραιότητα η νέα Περιφερειακή Αρχή στην περιοχή της Λευκάδας και του Μεγανησίου.

Την επόμενη ημέρα η κα Κράτσα επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Λευκάδας και Ιθάκης κ.κ. Θεόφιλο κάνοντας μια εποικοδομητική συζήτηση. Στην συνέχεια βρέθηκε στο Επιμελητήριο Λευκάδας όπου συζήτησε για αρκετή ώρα με τον πρόεδρο κο Σκιαδαρέση Σωτήρη και μέλη της Δ.Ε. για τα σοβαρά θέματα των επαγγελματιών.

Αφού προηγήθηκε συνάντηση με τον Λιμενάρχη Λευκάδας κο Ιωάννη Ζώμπο όπου συζητήθηκαν θέματα της υπηρεσίας του, αναχώρησε για Νυδρί και Μεγανήσι ώστε να σχηματίσει σφαιρική εικόνα για τα ζητήματα που απασχολούν το νομό της Λευκάδας.

Η επίσκεψη της κας Κράτσα έκλεισε με την ενημερωτική συζήτηση με το Δήμαρχο Λευκάδας και τον αντιπεριφερειάρχη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το πρωί στο δημαρχείο και την αντιπεριφέρεια αντίστοιχα.

Εκ του γραφείου Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας

Προηγουμενο αρθρο
Δίαυλος: Παρουσίαση αποτελεσμάτων έρευνας για τους Λευκαδίτες μαθητές
Επομενο αρθρο
Νέες θέσεις εργασίας στη Λευκάδα για αυτή την εβδομάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.