HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ πρώτη εβδομάδα του ΕΠΑΛ Λευκάδας στην Σουηδία

Η πρώτη εβδομάδα του ΕΠΑΛ Λευκάδας στην Σουηδία

Η πρώτη εβδομάδα διαμονής της ομάδας των δεκαπέντε μαθητών της Γ΄ τάξεως του 1ου ΕΠΑΛ Λευκάδας με Πρόγραμμα ERASMUS+ στην Σουηδία κύλισε με καλό καιρό και πλούσιο πρόγραμμα.

Από την Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019 με πτήση από την Αθήνα και ενδιάμεσο σταθμό στο Μπέργκαμο της Ιταλίας οι μαθητές έφθασαν στην Στοκχόλμη για να εκπαιδευτούν στις εφαρμογές της Πληροφορικής στον Τουρισμό. Το πρόγραμμα έχει τίτλο “Χρήση ψηφιακών-διαδικτυακών εργαλείων στον Τουριστικό τομέα” και χρηματοδοτείται από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (ΙΚΥ).

Οι μεταβάσεις από το Ξενοδοχείο Clarion Amaranten προς την Σχολή Infoduction Consulting και προς το Εστιατόριο Kamarina γίνονται μέσω Μετρό. Η Σχολή Συμβούλων Επιχειρήσεων ανήκει σε Έλληνες, όπως και το εξαιρετικό εστιατόριο. Πολλοί Έλληνες διαπρέπουν στην Σουηδία.

Επισκέψεις έγιναν σε Επιχείρηση διανομής προϊόντων, στο Μουσείο Vassa με το μεσαιωνικό πλοίο, στο Μουσείο Medieval με μοναδικά ελληνικά και αιγυπτιακά εκθέματα, στην Παλαιά πόλη (Gamla Stan) με το Κοινοβούλιο, το Βασιλικό Παλάτι και Ναούς. Περίπατοι γίνονται επίσης στο κέντρο της πόλεως και σε εμπορικά κέντρα.

Θαυμάσια η οργάνωση των δημοσίων και των ιδιωτικών υπηρεσιών των Σουηδών, η οδική συμπεριφορά και οι συγκοινωνίες. Πολλές οι δημόσιες Βιβλιοθήκες και άψογη ανάδειξη και εκμετάλλευση των Πολιτιστικών τους θησαυρών.

Προηγουμενο αρθρο
2ο διήμερο Σεμινάριο Παραδοσιακών χορών από το Στέκι Πολιτισμού Λευκάδας «ΑΓΕΡΜΟΣ»
Επομενο αρθρο
Κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.