HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΗ πρώτη εικόνα μπαίνοντας στη Λευκάδα

Η πρώτη εικόνα μπαίνοντας στη Λευκάδα

Φίλος μας έστειλε τις εικόνες και την προσωπική του κοινοποίηση στο facebook για αναδημοσίευση.

«Η πρώτη εικόνα μπαίνοντας στη Λευκάδα, αυτό το σαράβαλο εγκαταλελειμμένο εδώ και 2 χρόνια. Κάνω έκκληση στο Δήμο και στην τροχαία να το μετακινήσουν για να σαπίσει άλλου…»

Εμείς να συμπληρώσουμε πως πέραν του αυτοκινήτου και τα χορτάρια στην περιοχή έχουν στήσει… τρελό χορό. Κοντεύουν να φτάσουν το φορτηγό. Θέλουν κόψιμο. Εκτός κι αν τα αφήνουν επίτηδες για να το κρύψουν κάποια στιγμή!

Προηγουμενο αρθρο
Ερχονται μεγάλες περικοπές στις συντάξεις -Απώλειες έως και 350 ευρώ για χιλιάδες συνταξιούχους
Επομενο αρθρο
Πανήγυρις Αγίου Νικολάου στο Ρέμα Καρυωτών

1 Σχόλιο

  1. ΤΑΚΗΣ
    11 Μαΐου 2018 at 00:22 — Απάντηση

    Φαίνεται οτι η εδώ και τόσους μήνες εγκαταλελειμμένη νταλίκα ακριβώς απέναντι απο τη γέφυρα εισόδου στη Λευκάδα,δεν ενοχλεί καμμία θεσμική αρχή ώστε να την απομακρύνουν.Προφανώς η νταλίκα μαζί με το περίπτερο,το ΤΑΟΛ,και τον αμμόλοφο αποτελούν ενα τέλειο κουαρτέτο που τέρπει αισθητικά κάθε εισερχόμενο επισκέπτη στη πόλη.Θα παρακαλούσα κάποιον αρμόδιο να μου απαντήσει στο εξής ερώτημα:Aν η νταλίκα ήταν παρατημένη εξω από την είσοδο του Πνευματικού Κέντρου,ή εξω απο την είσοδο του Δημαρχείου ή της Περιφέρειας θα ειχε την ιδια αντιμετώπιση?Αφού στη συγκεκριμένη θέση δεν ενοχλεί καμμία Αρχή καλό θα είναι να την εμπλουτίσουμε και με άλλα σαράβαλα,ώστε ο χόρος να αποτελέσει μία πρώτης τάξεως αισθητικής μάνδρα αζήτητων αυτοκινήτων.Εύχομαι εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου οι αρμόδιες αρχές να φροντίσουν το εν λόγω θέμα,το οποίο νομίζω δεν εχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά είναι σημαντικό να μη επιβαρύνεται η τοποθεσία αυτή και με άλλα σκουπίδια.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.