HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΗ πρώτη συνέντευξη του νέου Δημάρχου Κ. Δρακονταειδή στο «Άρωμα Λευκάδας»

Η πρώτη συνέντευξη του νέου Δημάρχου Κ. Δρακονταειδή στο «Άρωμα Λευκάδας»

Είθισται, σε κάθε νέα Δημοτική Αρχή να δίνεται μια περίοδος χάριτος, ώστε να έχει το χρόνο να ενημερωθεί τόσο για τα προβλήματα όσο και για τα νέα της καθήκοντα. Τόσο ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κώστας Δρακονταειδής, όσο και πολλά από τα στελέχη της παράταξης του που θα κλιθούν από την 1η Σεπτέμβρη να διοικήσουν το Δήμο, έχουν μακρά θητεία στην αυτοδιοίκηση. Έτσι πολύ φοβούμαστε πως δεν θα τους δοθεί καθόλου περίοδος χάριτος.

Με αυτό το σκεπτικό το Άρωμα Λευκάδας «καταστρατήγησε» τη συνήθεια και ζητήσαμε από τον νέο Δήμαρχο απαντήσεις στα προβλήματα που απασχολούν το νησί.

Τα προβλήματα πολλά και τα ερωτήματα άλλα τόσα. Η ιεράρχηση των προβλημάτων ήταν σχεδόν δεδομένη. Θέσαμε μόνο όσα ερωτήματα μας επέτρεψε ο χρόνος των 50 λεπτών που είχαμε στη διάθεση μας.

Η συνέντευξη που σας παρουσιάζομε παρακάτω, ηχογραφήθηκε από τον Παναγιώτη Κουνιάκη και το ραδιοφωνικό σταθμό Prisma 95.1, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά.

Προηγουμενο αρθρο
Εγκαίνια Σύγχρονης Επτανησιακής Τέχνης στο Αργοστόλι
Επομενο αρθρο
Ξερολιθιές στην ορεινή Λευκάδα - Της Σοφίας Βλάχου Πρωτόπαππα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.