HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΗ συνέντευξη τύπου για το Final Four στη Λευκάδα

Η συνέντευξη τύπου για το Final Four στη Λευκάδα

Στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου της Λευκάδας πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνέντευξη Τύπου για το Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Γυναικών που αρχίζει αύριο.

Το «παρών» έδωσαν ο Δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, ο Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ Παναγιώτης Τσαγκρώνης, ο Β’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΚ Αριστείδης Γολέμης και οι προπονητές και οι αρχηγοί των ομάδων που θα πάρουν μέρος στους αγώνες.

1

Κωνσταντίνος Δρακονταειδής (Δήμαρχος Λευκάδας):«Θέλω εκ μέρους του Δήμου να σας καλωσορίσω στο γαλάζιο και πράσινο νησί μας. Στο νησί του λογισμού, του ονείρου, στο νησί των ποιητών. Είμαι βέβαιος ότι αυτές τις μέρες αυτό που θα γίνει θα ομορφύνει το τόπο μας και θα αποδείξει ότι η επαρχία μπορεί, ότι η Λευκάδα μπορεί να διοργανώνει τέτοιες εκδηλώσεις. Η Λευκάδα έχει δεσμούς με το μπάσκετ. Δεν είναι τυχαίο που η Νίκη είναι στην Α1 Γυναικών και η Δόξα στην Α2 Ανδρών και διεκδικεί την άνοδο στην Α1. Το νησί μας έχει αποκτήσει βαθιές ρίζες με το μπάσκετ. Για μας ήταν κίνητρο να γίνει το Φάιναλ Φορ στη Λευκάδα και θέλουμε να κάνουμε πράγματα στο Κλειστό Γυμναστήριο. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά για μας να υπηρετούμε το άθλημα του μπάσκετ, γιατί είναι ένα ομαδικό άθλημα που διδάσκει συνεργασία, ομαδικό πνεύμα και ευγενή άμιλλα. Έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα από την αστυνομία. Δεν επιζητούμε πόλεμο, αλλά θέλουμε γιορτή του μπάσκετ. Δεν θέλουμε οργανωμένους οπαδούς και τα εισιτήρια διατέθηκαν στους Λευκαδίτες. Αυτοί έχουν ανάγκη να δουν μπάσκετ. Σε αυτή τη γιορτή καλώ όλους τους Λευκαδίτες να συμβάλλουν και να δώσουν το «παρών». Και ευχαριστώ την ΕΟΚ που μας έδωσε την ευκαιρία, τις ομάδες και όσους εργάστηκαν για να έχουμε, όπως πιστεύω, μια επιτυχημένη διοργάνωση. Εύχομαι να κερδίσει ο καλύτερος και γίνει γιορτή. Εισιτήρια θα δίνονται μόνο με την αστυνομική ταυτότητα και κάνεις δεν θα μπορεί να πάρει εισιτήριο εξ ονόματος τρίτου. Για να μπει κάποιος στο γήπεδο θα χρειάζεται να έχει μαζί του και την αστυνομική του ταυτότητα και θα είναι συγκεκριμένη η θέση που θα κάθεται».

Αριστείδης Γολέμης (Β΄Αντιπρόεδρος ΕΟΚ): «Αποτελεί τιμή μας που βρισκόμαστε σε αυτό το νησί, σε αυτόν τον… παράδεισο. Θέλουμε να δείξουμε ότι λατρεύουμε τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Δεν χωρίζει τίποτα αυτές τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο Φάιναλ Φορ και αυτό θα πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Άνθρωποι που δεν έχουν εισιτήριο δεν θα μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο. Κανείς δεν θα μας χαλάσει τη γιορτή και την προετοιμασία που έχει κάνει ο Δήμος Λευκάδας. Θέλω όλοι να συμμετέχετε με θετικό πνεύμα, να κερδίσει ο καλύτερος και να φύγουμε αγαπημένοι από το νησί».

Παναγιώτης Τσαγκρώνης (Γενικός Γραμματέας της ΕΟΚ):«Ευχαριστούμε το Δήμαρχο για τη φιλοξενία. Η ΕΟΚ έχει σαν αρχή να πηγαίνει το μπάσκετ στην περιφέρεια και ο κόσμος το αγκαλιάζει αυτό. Τα μέτρα βέβαια που έπρεπε να λάβουμε μας αναγκάζουν να μειώσουμε τον αριθμό των θεατών. Θέλω να συγχαρώ τις ομάδες που έφτασαν στο Φάιναλ Φορ, ο καλύτερος και ο πιο τυχερός να κερδίσει. Εύχομαι μέσα από αυτό το Φάιναλ Φορ να δοθεί η ευκαιρία να πάρουν και άλλες πόλεις διοργανώσεις».

2

Δήμητρα Καλέντζου (Αρχηγός Παναθηναϊκού):«Θα ήθελα να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λευκάδας που μας φιλοξενεί. Είναι ωραίο το Φάιναλ Φορ να γίνεται εκτός Αθήνας, το βιώνεις καλύτερα. Είναι υποχρέωση του Παναθηναϊκού να βρίσκεται σε όλες τις διοργανώσεις. Είμαστε έτοιμες για τον πρώτο τελικό απέναντι στον Αθηναϊκό. Θα προσπαθήσουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι και ανταγωνιστικοί, ώστε να ικανοποιήσουμε και τον κόσμο της ομάδας που πιστεύει σε μας και πάντα μας ακολουθεί».

Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος (Προπονητής Παναθηναϊκού):«Η διοργάνωση του Κυπέλλου αποτελεί τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε προκειμένου να φτάσουμε στο στόχο μας. Είμαι ένα μήνα στην ομάδα και οι αθλήτριες κάνουν τεράστια προσπάθεια ώστε να αφομοιώσουν και να αποτυπώσουν μέσα στο γήπεδο μία νέα φιλοσοφία. Όλες οι ομάδες που συμμετέχουν είναι ισάξιες και για αυτό άλλωστε έχουν φτάσει ως εδώ. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να παρουσιαστούμε μια καλή εικόνα, ώστε οι φίλαθλοι να ευχαριστηθούν μπάσκετ».

3

Ζωή Κεχαγιά (Αρχηγός Αθηναϊκού):«Αποτελούμε το αουτσάιντερ της διοργάνωσης, αλλά έχουμε αποδείξει ότι είμαστε μια ομάδα που μεταμορφώνεται μέσα στο γήπεδο. Θέλουμε να δείξουμε τι είναι το γυναικείο μπάσκετ και ο καλύτερος να κερδίσει».

Γαβρίλος Καλογερόπουλος (Προπονητής Αθηναϊκού): «Ευχαριστώ το Δήμαρχο για τη γιορτή. Ο Αθηναϊκός έχει κάνει μια καταπληκτική πορεία στο πρωτάθλημα και βρίσκεται και στο Φάιναλ Φορ. Θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Ο καλύτερος και ο πιο τυχερός ας κερδίσει. Ευχαριστώ τη διοικούσα επιτροπή του Αθηναϊκού και τους χορηγούς μας. Εύχομαι το πρωτάθλημα να γίνει ανταγωνιστικότερο και ο Αθηναϊκός να ξαναπαίξει στην Ευρώπη».

4

Ανθή Μπαλτά (Αρχηγός Ολυμπιακού):«Είναι σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες διοργανώσεις και ο κόσμος να αγκαλιάσει το Φάιναλ Φορ. Δεν υπάρχουν φαβορί και είναι δύσκολο. Έχουμε δύο τελικούς μπροστά μας και ελπίζω στο τέλος να χαμογελάσουμε. Καλή επιτυχία στις ομάδες και ο καλύτερος να κερδίσει».

Ελένη Καπογιάννη (Προπονήτρια Ολυμπιακού):«Ευχαριστούμε το Δήμο και Δημοτική Αρχή για τη φιλοξενία. Εμείς σαν Ολυμπιακός έχουμε υποχρέωση να διεκδικούμε τίτλους. Τα νοκ άουτ ματς έχουν μια ιδιαίτερη χροιά και δυσκολία. Έχουμε έρθει προετοιμασμένοι και εύχομαι να χαμογελάσουμε στο τέλος».

5

Σταυρούλα Σπανίδου (Αρχηγός ΠΑΟΚ): «Ευχαριστούμε το Δήμο Λευκάδας για τη φιλοξενία. Είμαστε χαρούμενες που βρισκόμαστε εδώ. Στον ημιτελικό έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στον αήττητο Ολυμπιακό και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

Βασίλης Μασλαρινός (Προπονητής ΠΑΟΚ):«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΟΚ και το Δήμο Λευκάδας. Ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη φορά που συμμετέχει σε Φάιναλ Φορ. Εύχομαι να είμαστε ανταγωνιστικοί και να ευχαριστηθούν οι φίλαθλοι τους αγώνες».

6

7

8

Πηγή: lefkadasportnews.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ολοκληρώθηκε η βραχεία παρέμβαση στην Β’ τάξη του 4ου Δημοτικού Σχολείου
Επομενο αρθρο
Τα εισιτήρια του Φάιναλ Φορ Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.