HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΗ Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα με Καντάδες του Συλλόγου Λευκαδίων

Η Τσικνοπέμπτη στην Πάτρα με Καντάδες του Συλλόγου Λευκαδίων

Καντάδες των μελών και φίλων του Συλλόγου Λευκαδίων εν Πάτραις «Η Φανερωμένη», την Τσικνοπέμπτη στις 20.00 στον πεζόδρομο της Γεροκωστοπούλου στο ύψος της οδού Κανακάρη.

Καντάδες και αξέχαστα παλαιά, παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια θα ζωντανέψουν από τις φωνές, τις κιθάρες και το ακορντεόν αφήνοντας τη γλυκιά, ευγενική πινελιά τους και ενεργοποιώντας μνήμες του παρελθόντος όταν η Αποκριά και το Καρναβάλι χαρακτηρίζονταν από άλλα ήθη, συνήθειες, συναισθήματα και ακούσματα.

Τα μέλη και οι φίλοι του Συλλόγου Λευκαδίων εν Πάτραις «Η Φανερωμένη» θα αναβιώσουν τη γνωστή περαντζάδα βολτάροντας, τραγουδώντας και παίζοντας καντάδες και άλλα αξέχαστα τραγούδια τόσο στους γραφικούς στενούς δρόμους της Γεροκωστοπούλου και της Ηφαίστου όσο και στο κέντρο της πόλης μεταφέροντας μια νοσταλγική αύρα. Η διαδρομή που θα ακολουθήσουν είναι: Γεροκωστοπούλου – Ηφαίστου – Αγ. Νικολάου – Ρήγα Φεραίου – Παντανάσσης – Μαιζώνος – Πλατεία Γεωργίου.

Προηγουμενο αρθρο
Το Λευκαδίτικο παντοπωλείο που κάνει θραύση στη Νέα Υόρκη
Επομενο αρθρο
O ΠΕΑΣ Κατούνας την Κυριακή της αποκριάς, κόβει... κλαρίνου νότες!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.