HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΗ Χριστίνα Ωνάση και η Τζάκι Κένεντι- Ωνάση στους καταρράκτες του Δημοσάρι στο Νυδρί

Η Χριστίνα Ωνάση και η Τζάκι Κένεντι- Ωνάση στους καταρράκτες του Δημοσάρι στο Νυδρί

Ήταν το 1968. Στο Σκορπιό ετοιμάζονται για το γάμο του Ωνάση με την Τζάκι Κένεντι. Οι δυο κυρίες Τζάκι και Χριστίνα πάνω σε γαϊδουράκια επισκέπτονται τους καταρράκτες του Δημοσάρι. Στο δρόμο μια απλή και καλόκαρδη κοπέλα του χωριού τις φιλεύει λαδόπιττα.

Γράφει ο Πάνος Γαζής: Η Χριστίνα Ωνάση (κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση) και η Τζάκι Κένεντι - Ωνάση (σύζυγος του δολοφηνημένου Αμερικανού Προέδρου των Η.Π.Α Τζ. Φ. Κένεντι) επάνω σε γαϊδουράκια που τις μεταφέρουν στους καταρράκτες. Έξω από το σπίτι του Πάνου Κονιδάρη (Ζέκιου) στο Δημοσάρι, η κόρη του, η 17 χρονη τότε Στρατούλα (η μητέρα μου - σύζυγος του ιερέα Αιμιλίου Γαζή), προσφέρει σ' αυτές την παραδοσιακή μας λαδόπιτα.
Γράφει ο Πάνος Γαζής: Η Χριστίνα Ωνάση (κόρη του Αριστοτέλη Ωνάση) και η Τζάκι Κένεντι – Ωνάση (σύζυγος του δολοφηνημένου Αμερικανού Προέδρου των Η.Π.Α Τζ. Φ. Κένεντι) επάνω σε γαϊδουράκια που τις μεταφέρουν στους καταρράκτες. Έξω από το σπίτι του Πάνου Κονιδάρη (Ζέκιου) στο Δημοσάρι, η κόρη του, η 17 χρονη τότε Στρατούλα (η μητέρα μου – σύζυγος του ιερέα Αιμιλίου Γαζή), προσφέρει σ’ αυτές την παραδοσιακή μας λαδόπιτα.
Προηγουμενο αρθρο
Δυο μέρες δουλειά ήταν! Γιατί κάναμε τόση φασαρία;
Επομενο αρθρο
Εκεί που χτες το βράδυ βρέθηκε όλη η Λευκάδα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.