HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Χριστουγεννιάτικη «κατασκήνωση στην πόλη» πλησιάζει

Η Χριστουγεννιάτικη «κατασκήνωση στην πόλη» πλησιάζει

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ «ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ» πλησιάζει!
Για μια ακόμη φορά οι μέρες των Γιορτών μας βρίσκουν στην «Καταφυγή»!

Από την Τετάρτη, 27 μέχρι και την Κυριακή, 31 Δεκεμβρίου 2017, τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου, αγόρια και κορίτσια, μπορούν να συναντιούνται καθημερινά από τις 8.30 το πρωί μέχρι τις 3.30 το μεσημέρι στην «Καταφυγή» (οδ. Μεγανησίου 5 – έναντι Ι. Ν. Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, κοντά στην Κεντρική Πλατεία).

Θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τη Χριστουγεννιάτικη «Κατασκήνωση στην Πόλη», ένα προσεγμένο πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης που διοργανώνεται ξανά με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Θεοφίλου και με τη φροντίδα των μεγαλύτερων παιδιών και φοιτητών.

Αναμένεται και φέτος αυτές οι πέντε ημέρες του Αγίου Δωδεκαημέρου να φέρουν το καράβι της μεγάλης Γιορτής στο λιμάνι της ψυχής μας. Θα βοηθήσει σε αυτό η ομαδική ζωή, οι λειτουργικές εμπειρίες, οι κατασκευές, το άφθονο παιχνίδι, μια περιπέτεια – έκπληξη και ένα πλήθος δραστηριότητες όμορφες και φροντισμένες που μας φέρνουν σε επαφή με την Ορθόδοξη Πίστη και τη Ρωμαίικη Παράδοσή μας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ζητήσουν πληροφορίες και να δηλώσουν συμμετοχή (τηλ.: 2645022415, εσ.: 23 και 6974795265) ά μ ε σ α λόγω του περιορισμένου αριθμού των θέσεων!

Λευκάδα, 29 Νοεμβρίου 2017

(Από τις Εκκλησιαστικές Κατασκηνώσεις
της Ι. Μητροπόλεως Λευκάδος και Ιθάκης)

Προηγουμενο αρθρο
Ο ολοκληρωτισμός του μέλλοντός μας
Επομενο αρθρο
Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για παιδιά στο Fagottobooks

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.