HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Equal Society ενημέρωσε για την πρόληψη του HIV στην Λευκάδα

Η Equal Society ενημέρωσε για την πρόληψη του HIV στην Λευκάδα

Η Equal Society έδειξε για μια ακόμη φορά πως ο αγώνας της κατά των κοινωνικών διακρίσεων και της προκατάληψης δεν μένει μόνο στα λόγια.

Με έντονο το αίσθημα της κοινωνικής προσφοράς, την 1η Δεκεμβρίου, ημέρα κατά του Aids, οι εθελοντές της Equal Society ενημέρωσαν την κοινωνία της Λευκάδας και ευαισθητοποίησαν πολίτες, καταστηματάρχες και πολλούς άλλους.

Η εθελοντική ομάδα της Equal Society, παρείχε πληροφόρηση για τη πρόληψη του HIV/ AIDS στο κέντρο της Λευκάδας διανέμοντας έντυπα και προφυλακτικά, στέλνοντας έτσι στους απλούς πολίτες το μήνυμα της υγείας, της προστασίας από τα αφροδισιακά νοσήματα και της στήριξης των ανθρώπων που ζουν με νόσους όπως ο HIV. Στα θέματα υγείας άλλωστε δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού.

Ήταν η δεύτερη χρόνια που η Equal Society συμμετείχε ενεργά στην εκστρατεία σε συνεργασία με το Πανελλήνιο Σωματείο Οροθετικών «Θετική Φωνή» το οποίο παρείχε όλο το υλικό για την υλοποίηση της καμπάνιας.

foto4

foto2

foto3

Προηγουμενο αρθρο
Ιερά Πανήγυρις του Αγίου Νικολάου
Επομενο αρθρο
Το «τίναμα» της ελιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.