HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΗ Equal Society με εθελοντές στη Δημόσια Βιβλιοθήκη και στον Ημιμαραθώνιο

Η Equal Society με εθελοντές στη Δημόσια Βιβλιοθήκη και στον Ημιμαραθώνιο

Με αίσθημα ανιδιοτέλειας, κι αυτή τη χρονιά, εθελοντές του Μη Κυβερνητικού Οργανισμού Equal Society το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1η Ιουνίου βοήθησαν στην ανταλλαγή βιβλίου της Δημόσιας βιβλιοθήκης και στον Πράσινο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας, δύο κατ’ εξοχήν καθιερωμένες εκδηλώσεις του νησιού που έχει αγκαλιάσει με αγάπη ο κόσμος.

Δεκάδες βιβλία αλλάξανε χέρια και πολλοί γονείς απόλαυσαν με τα παιδιά τους την θεατρική παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ο Κοπέρνικος και ο μικρός Άμπακος» του συγγραφέα Άγγελου Αγγέλου που διοργάνωσε η Δημόσια Βιβλιοθήκη.

Φωτο 1

ΦΩΤΟ 2

Οι εθελοντές της Equal Society Βούλα Σιγάλα, Λαμπρινή Χαλικιά, Άλμπα Μόργκαζ, Ρένια Σκιαδά, Αντώνης Νιφόρος βοηθούσαν ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα αντικείμενα προς ανταλλαγή όπως βιβλία, περιοδικά, παιχνίδια, cds & dvds.Φιλόξενοι οικοδεσπότες της βιβλιοθήκης η προϊσταμένη κυρία Μαρία Ρούσσου και όλο το προσωπικό που καταφέρνουν να αναβαθμίζουν το ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για ανάγνωση καλών βιβλίων.

Την Κυριακή 1η Ιουνίου, ο Οργανισμός μέσω της εθελοντικής του ομάδας στάθηκε αρωγός στον 4ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο, έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες δρόμου που διεξάγεται στην Ελλάδα. Η Λαμπρινή Χαλικιά, η Άννα Γεωργάκη, η Χρύσα Αρσενάκη, η Ζωή Λάζαρη, η Ρένια Σκιαδά, η Ιωάννα Φυσσουνά συνέβαλαν στην καλύτερη διεκπεραίωση του αγώνα εξυπηρετώντας 900 αθλητές κάθε ηλικίας παρέχοντάς τους την τροφοδοσία τους λίγα μέτρα μετά τον τερματισμό τους.

FOTO 3

FOTO 5

Η EQUAL SOCIETY προάγει τον εθελοντισμό και είναι συνώνυμη του ονόματος του συμμετέχοντας δυναμικά σε ποικίλης μορφής εθελοντικές δράσεις. Άνθρωποι όλων των ηλικιών με ενθουσιώδη διάθεση εντάσσονται συνεχώς στην ομάδα εθελοντών της EQUAL SOCIETY –Koινωνία Ίσων Ευκαιριών μοιραζόμενοι ένα κοινό όραμα στο πλαίσιο μιας ομαδικής προσπάθειας που προσφέρει η κοινωνική προσφορά του εθελοντισμού.

Για πληροφορίες σχετικά με δράσεις και προγράμματα απευθυνθείτε στο γραφείο της EQUAL SOCIETY που βρίσκεται στην, Κεντρική Πλατεία Λευκάδας. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26450 22578. Email: equallefkada@gmail.com Ιστοσελίδα: www.equalsociety.gr

Προηγουμενο αρθρο
Ναυτικός Όμιλος Λευκάδας: Γιορτή - Παρουσίαση
Επομενο αρθρο
Εικονική περιήγηση στους δρόμους της Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.