HomeΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣΗ Equal Society στην «Ημέρα Αλληλεγγύης» του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Η Equal Society στην «Ημέρα Αλληλεγγύης» του Κοινωνικού Παντοπωλείου

Δυναμικό παρόν έδωσαν οι εθελοντές της Equal Society στην «Ημέρα Αλληλεγγύης» που διοργάνωσε ο Δήμος Λευκάδας για τη στήριξη του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Δραστήριοι εθελοντές με περίσσιο ενθουσιασμό βρέθηκαν στις εισόδους των σούπερ μάρκετ, διένειμαν ενημερωτικά έντυπα με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο να στηρίξει με τρόφιμα οικονομικά ευάλωτους συμπολίτες μας.

Η αποδοχή από τους πολίτες ήταν θετική και τα καλάθια του κοινωνικού παντοπωλείου γέμισαν με είδη πρώτης ανάγκης.

Ο πρόεδρος του οργανισμού και δημοσιογράφος κ. Σπύρος Φρεμεντίτης δήλωσε ότι «η Equal Society στηρίζει έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες και θα συνεχίζει να αγκαλιάζει την προσπάθεια για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Λευκάδας».

Πρόσθεσε επίσης ότι «ήταν σημαντική και η παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής, Απασχόλησης και Εθελοντισμού της ΠΙΝ κ. Αλέκου Μιχαλά, διότι είναι χρήσιμη η ενεργή συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων δημοσίων προσώπων και φορέων γιατί δίνουν έτσι το καλό παράδειγμα, ώστε να κινητοποιηθεί και ο απλός πολίτης. Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια στο δήμο, τον Αντιδήμαρχο κ. Θανάση Περδικάρη, τις εργαζόμενες στην Κοινωνική υπηρεσία και σε όλους τους εθελοντές που ενίσχυσαν με την παρουσία τους την «Ημέρα Αλληλεγγύης» για την οποία προτείνουμε να καθιερωθεί κάθε μήνα».

Προηγουμενο αρθρο
Σημαντική αύξηση εισακτέων στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων
Επομενο αρθρο
Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση «Ο δικός μας Μίκης Θεοδωράκης»

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.