HomeΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΘέσεις παραγωγών στη λαϊκή αγορά

Θέσεις παραγωγών στη λαϊκή αγορά

ΔΗΜΟΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σας ενημερώνουμε ότι, οι παραγωγοί που ενδιαφέρονται για θέση στην αγορά παραγωγών πρωτογενών προϊόντων γης, αλιείας και ιχθυοκαλλιέργειας στην πόλη της Λευκάδας θα πρέπει μέχρι και την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 να προσκομίσουν την αίτηση τους με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο πρωτόκολλο του Δήμου (άδεια παραγωγού, προϊόντα που παράγονται ανά καλλιεργητική περίοδο κλπ) προκειμένου να γίνει η κατανομή τους στις υπάρχουσες θέσεις, με βάση την προβλεπόμενη μοριοδότηση.

Μέχρι την τελική τοποθέτηση των παραγωγών στις νέες θέσεις, το αργότερο έως και την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020, θεωρείται ότι συνεχίζεται η άδεια των υπαρχόντων, οι οποίοι πρέπει να καταβάλουν το αντίστοιχο τίμημα των δύο μηνών.

Οι παραγωγοί που θα καταλάβουν τις νέες θέσεις με βάση τη μοριοδότηση οφείλουν να ενημερωθούν και να τηρούν τον Κανονισμό λειτουργίας λαϊκών αγορών Δήμου Λευκάδας (aριθμ. aπόφ. 433/2016 Δ.Σ, βλ. συνημμένο αρχείο Κανονισμού σε μορφή pdf) άλλως θα υποστούν τις προβλεπόμενες κυρώσεις.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΚΑΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

Κανονισμός: εδώ
Αίτηση: εδώ

Προηγουμενο αρθρο
Διακοπή νερού αύριο το πρωί, 24/1/2020, στην Απόλπαινα
Επομενο αρθρο
Κοπή Πίτας Πανλευκάδιου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.