HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο καρμανιόλα (Αμφιλοχίας-Βόνιτσας)

Θανατηφόρο τροχαίο στο δρόμο καρμανιόλα (Αμφιλοχίας-Βόνιτσας)

Μετά από τις τόσες επισημάνσεις και συμβάντα για τη στροφή λαιμητόμο στο 3ο χλμ Αμφιλοχίας – Βόνιτσας, ίσως σήμερα να μην πρόκειται για άλλο ένα τροχαίο αλλά για εγκληματική αδιαφορία των αρμοδίων.

Πριν λίγο, οδηγός ΙΧ κάτοικος Σπάρτου Αμφιλοχίας, έχασε τον έλεγχο του οχήματος, εξετράπη της πορείας και ανετράπη στο γνωστό σημείο.

Ο άτυχος 71χρονος Α. Π. τραυματίστηκε θανάσιμα από την ανατροπή του οχήματος και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμφιλοχίας για τον απεγκλωβισμό του και τη διακομιδή του στο Κ.Υ. Αμφιλοχίας με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

3

4

8

Προηγουμενο αρθρο
Όταν οι γυναίκες μεταμφιέζονται
Επομενο αρθρο
Σμποερέματα στην Καρυά

1 Σχόλιο

  1. Σπύρος
    13 Μαρτίου 2016 at 20:20 — Απάντηση

    Όλοι γνωρίζουμε ότι ο δρόμος είναι λαιμητόμος, όπως και ο άτυχος άνδρας. Καθ’ ότι Λευκαδίτης άπειρες φορές έχω περάσει αυτόν τον δρόμο. Πάντα με προσοχή και χαμηλή ταχύτητα. Όχι πάνω από 50 χιλιόμετρα. Κορνάρει πίσω ο βιαστικός; Άστον να κορνάρει. Τον χαβά μου εγώ .Σε όλα τα επικίνδυνα σημεία μέχρι την Λευκάδα.

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.