HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΘα ήθελα να εκφράσω την έκπληξη και την απόγνωση…

Θα ήθελα να εκφράσω την έκπληξη και την απόγνωση…

“Θα ήθελα να εκφράσω την έκπληξη και την απόγνωση που ένοιωσα όταν έκανα την εκτύπωση του ΕΝΦΙΑ (Ενιαίος Φόρος Ακινήτων) για το σπίτι που έχουμε και μένουμε στο Κατωχώρι.

Είχα πληρώσει με τον ΕΕΤΕ 297 ευρώ και τώρα για ένα σπίτι 95 τμ. του 1940 και οικόπεδο 956τμ ο φόρος είναι 524 ευρώ. Πουθενά στο εκκαθαριστικό δεν φαίνεται πως και με ποιες τιμές έχει γίνει ο υπολογισμός. Σε πιάνει απελπισία και θυμός. Ένα απίστευτο μπάχαλο πιστεύω θα υπάρχει σε όλα τα επίπεδα αυτού του άδικου φόρου. Θα ρωτήσω στη αρμόδια ΔΥΟ αλλά αμφιβάλλω αν γνωρίζουν κάτι.”

Ε. Κατωχώρι

Άρωμα Λευκάδας: Για τους αναγνώστες που ακόμα και λόγω καλοκαιριού δεν έχουν ενημερωθεί, σημειώνουμε: «Περισσότεροι από 6 εκατομμύρια ιδιοκτήτες ακινήτων απέκτησαν πρόσβαση από την Παρασκευή 1 Αυγούστου 2014 στα εκκαθαριστικά του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ). Οι ιδιοκτήτες (οι ίδιοι οι φορολογούμενοι ή εκπρόσωποί τους πχ λογιστές) θα πρέπει, με τους κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet, να επισκέπτονται την ιστοσελίδα, ώστε να μπορέσουν να βρουν την πράξη διοικητικού προσδιορισμού ΕΝΦΙΑ. Η πρώτη δόση του φόρου πρέπει να καταβληθεί μέχρι και την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014…»

Προηγουμενο αρθρο
Μας μάγεψε η Φιλαρμονική με τη χτεσινή της εμφάνιση
Επομενο αρθρο
Συνωστισμός...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.