HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΘρίαμβος και για τις κορασίδες της Νίκης Λευκάδας (Φωτο + βίντεο)

Θρίαμβος και για τις κορασίδες της Νίκης Λευκάδας (Φωτο + βίντεο)

Άλλη μια επιτυχία για τη Νίκη Λευκάδας. Μετά την άνοδο της Γυναικείας ομάδας μπάσκετ στην Α1 κατηγορία ήρθε η σειρά της ομάδας των κορασίδων να στεφθεί πρωταθλήτρια ΕΣΚΑΒΔΕ για την περίοδο 2014 -2015.

Σε παράσταση για ένα ρόλο εξελίχτηκε για τις κορασίδες της Νίκης ο σημερινός 28/3, τελικός στο γήπεδο της Βόνιτσας με αντίπαλο τον Πήγασο Αγρινίου. Τελικό σκορ 87-36.

Σε ένα μεγάλο πανηγύρι μεταβλήθηκε η λήξη του αγώνα, με τις κορασίδες και το κοινό να πανηγυρίζουν έξαλα, τη δεύτερη μέσα σε μια εβδομάδα σημαντική διάκριση του συλλόγου. Οι κορασίδες πανευτυχείς σήκωσαν το κύπελο του πρωταθλητή.

Στο γήπεδο παραβρέθηκε και η ομάδα παίδων της Δόξας η οποία νωρίτερα κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Πρέβεζα με αντίπαλο τα Γιάννενα.

Επόμενο βήμα για της κορασίδες της Νίκης είναι η συμμετοχή τους στα προκριματικά του Πανελληνίου πρωταθλήματος του θα διεξαχθεί μετά το Πάσχα στο Κιάτο

Προηγουμενο αρθρο
Συγχαρητήρια από την Εταιρεία Λευκαδικών Μελετών στη Νίκη Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Ο Επαγγελματικός & Εμπορικός Σύλλογος Ελλομένου συγχαίρει τη «Νίκη» Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.