HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΘύμα τροχαίου 70χρονος στο Μαραντοχώρι Λευκάδας (ανανέωση)

Θύμα τροχαίου 70χρονος στο Μαραντοχώρι Λευκάδας (ανανέωση)

Αυτοκίνητο «προσγειώθηκε» στην αυλή του σπιτιού του

Όλα ξεκίνησαν όταν ΙΧ αυτοκίνητο που κινούνταν στην επαρχιακή οδό Λευκάδας -Βασιλικής στο ύψος του Μαραντοχωρίου για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κι έπεσε σε παρακείμενη αυλή σπιτιού που συνορεύει με τον δρόμο. Μάλιστα τόσο η ορατότητα, όσο και η μορφολογία του εδάφους(ευθεία) δεν δικαιολογούν την τρελή πορεία του αυτοκινήτου.

Στο περιστατικό ούτε η ίδια η οδηγός του αυτοκινήτου δεν μπόρεσε να δώσει κάποια προφανής εξήγηση, υπέστη ισχυρό σοκ και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Βασιλικής, συνοδεία αστυνομικών, για να της παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Στο ΙΧ επέβαιναν ακόμα ο γιός της κι ένα σκυλάκι, χωρίς όμως να τραυματιστούν. Η γυναίκα έμμενε λίγα μόλις μέτρα δίπλα από την οικεία του θύματος. Ο θανατος του άτυχου 70χρονου Β. Φ επήρθε σχεδόν ακαριαία.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το ΑΤ Βασιλικής με την συνδρομή του Τμήματος Τροχαίας Λευκάδας.

Πηγή: meganisinews.eu

Άρωμα Λευκάδας: Συμπληρώνουμε επί πλέον στοιχεία που έφτασαν στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της σελίδας μας από αναγνώστη.

«Τα στοιχεία του ρεπορτάζ για το τροχαίο στο Μαραντοχώρι είναι ανακριβή, η οδηγός ήταν από διπλανό χωριό, δεν έμενε στο Μαραντοχώρι, στο αυτοκίνητο ήταν η κόρη της και κάποια σκυλάκια, ο συγχωρεμένος βρήκε τραγικό θάνατο, ενώ από λίγο δε θρηνήσαμε και τα εγγόνια του που έπαιζαν στην αυλή…»

Προηγουμενο αρθρο
Ακύρωση εκδήλωσης για την Πρωτομαγιά
Επομενο αρθρο
Σεισμόπληκτοι Νοτιοδυτικής Λευκάδας: Κάθε Ελπίδα Πέθανε

1 Σχόλιο

  1. meganisinews
    30 Απριλίου 2016 at 18:10 — Απάντηση

    Aπό τα πιο “άσχημα” παιχνίδια και “σενάρια” που μόνο η ίδια η ζωή μπορεί να γράψει. Σημασία δεν έχει η αποκάλυψη της ταυτότητας της οδηγού στην οποία δεύτερη φορά η μοίρα της παίζει άσχημο παιχνίδι, σημασία έχει ότι ένας συνάνθρωπός μας ετοιμαζόνταν να κάνει Πάσχα με τα εγγόνια του και τσαακ! φεύγει…
    1.000.000 φορές κι αν δοκιμάσει κάποιος να πετύχει αυτό το αποτέλεσμα, είναι αδύνατον να το δημιουργήσει έτσι ακριβώς όπως εξελίχθηκε.

    Χαμογελάτε, πολεμήστε τα πάθη σας , δώστε αγάπη γιατί η ζωή είναι μικρή και λίγη…

    Καλή Ανάσταση

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.