HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΙδιοκτήτης ταβέρνας στην Λευκάδα δένει τράγο από τα κέρατα για να προσελκύσει πελάτες

Ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Λευκάδα δένει τράγο από τα κέρατα για να προσελκύσει πελάτες

Έναν τράγο, που ο ιδιοκτήτης του έχει δέσει από τα κέρατα στον χώρο στάθμευσης της ταβέρνας «Παρδαλό Κατσίκι» στο χωριό της Καρυάς στη Λευκάδα έδειξε στην τηλεοπτική εκπομπή «60’ Ελλάδα» που προβλήθηκε σε επανάληψη ο Νίκος Μάνεσης στο κανάλι ALPHA τα ξημερώματα της Παρασκευής 9 Ιουλίου.

Ο δημοσιογράφος που είδε το ζώο το οποίο είναι δεμένο με μια φαρδιά κορδέλα και παλεύει να λυθεί, προσπαθώντας να βγάλει αυτό που του έχουν βάλει στο κεφάλι, δεν βρήκε μια κουβέντα να πει γι’ αυτό το απαράδεκτο «θέαμα».

11

Ο Νίκος Μάνεσης ακόμα και όταν ο ταβερνιάρης του εξηγεί ότι φέρνει κάθε καλοκαίρι εκεί το ζώο στο πάρκινγκ για να το βλέπουν οι πελάτες, γιατί είναι ντόπια ράτσα, έκανε μόνο χαβαλέ και πλακίτσα (μη αντιλαμβανόμενος άραγε;) αν και ο τράγος ήταν εμφανώς στρεσαρισμένος, κουνούσε διαρκώς το κεφάλι του, και έψαχνε τρόπο για να λυθεί και να φύγει. Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή και θα καταλάβετε…

12

Ποιος ανόητος σκέφτεται ότι τέτοιο θέαμα προάγει το προϊόν της επιχείρηση του και ενθουσιάζει τουρίστες, που δεν είναι βασανιστές ζώων; Ποιος δημοσιογράφος σκέφτηκε ότι αυτό το θέαμα ταιριάζει σε μια ταξιδιωτική εκπομπή που προσπαθεί να δείξει τις ομορφιές της χώρας;

Δείτε το βίντεο

ΠΗΓΗ: www.tilestwra.com/ zoosos.gr

Προηγουμενο αρθρο
Θανατηφόρο ατύχημα με τρακτέρ στο Νυδρί
Επομενο αρθρο
«Λευκάδας Πετράδια»: Το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Κουκούλογλου

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.