HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΙδρύθηκε και λειτουργεί στην Καρυά ο «Σύλλογος Επαγγελματιών, Περιβαλλοντικής, Εξωραϊστικής και Αθλητικής δράσης»

Ιδρύθηκε και λειτουργεί στην Καρυά ο «Σύλλογος Επαγγελματιών, Περιβαλλοντικής, Εξωραϊστικής και Αθλητικής δράσης»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ,
ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ
ΚΑΡΥΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ
Καρυά 7-5-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών, ιδρύθηκε και λειτουργεί στην Καρυά ο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ, ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΡΥΑΣ ΛΕΥΚΑΔΟΣ».

Σκοπός του Συλλόγου μας, είναι η συστηματική δραστηριότητα των μελών του σε ζητήματα σχετικά με την οικονομική, τουριστική, πολιτιστική, περιβαλλοντική, οικιστική ανάπτυξη και προστασία του περιβάλλοντος της Καρυάς Λευκάδας, καθώς και των χωριών Εγκλουβής και Πηγαδησάνων Λευκάδας, ενώ δικαίωμα εγγραφής σ΄ αυτόν έχουν όσοι ασκούν νόμιμη εμπορική δραστηριότητα στα τρία αυτά χωριά.

Την Κυριακή 3 Μαΐου 2015 έγινε στο πρώην Δημαρχείο Καρυάς η πρώτη τακτική Γενική Συνέλευση με αποκλειστικό θέμα την διενέργεια εκλογών, ενώ την Τρίτη (5-5-15) οι εκλεγέντες συνήλθαν σε σώμα σαν Διοικητικό Συμβούλιο ως εξής:

Πρόεδρος: Σπύρος Χ. Κατωπόδης
Γραμματέας: Σοφία Σταύρακα
Ταμίας: Άρης Κοψιδάς
Μέλος: Λευτέρης Κατωπόδης
Μέλος: Γεώργιος-Ζώης Κατωπόδης
Α΄αναπληρωματικό μέλος: Δήμητρα Μπαλταδάκη
Β΄αναπληρωματικό μέλος: Γιάννης Κατωπόδης
Γ΄αναπληρωματικό μέλος: Εύη Σταύρακα

Εξελεκτική Επιτροπή:

Ξενοφων Κοψιδάς
Νίκος Σκουτέρης
Αναπληρωματικός: Αναστάσιος Μάλφας

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς τους συναδέλφους μας επαγγελματίες της Καρυάς, που εξ αρχής υποστήριξαν την προσπάθεια για την δημιουργία του Συλλόγου, αλλά και για την εμπιστοσύνη τους στα πρόσωπά μας. Τους υποσχόμαστε πως θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να φανούμε αντάξιοι αυτής της εμπιστοσύνης και για να επιτευχθεί ο σκοπός του Συλλόγου μας.

Θα θέλαμε ακόμη να ευχαριστήσουμε τον αντίστοιχο και πολύ επιτυχημένο Σύλλογο Επαγγελματιών και Προστασίας Περιβάλλοντος της Νικιάνας και κυρίως τον πρόεδρό του κ. Αντώνη Μανωλίτση και τον αντιπρόεδρο κ. Νίκο Καββαδά, για την αμέριστη συμβουλευτική βοήθεια που μας παρείχαν στο ξεπέρασμα των γραφειοκρατικών δυσκολιών, αλλά και για την προσωπική παρουσία τους στην πρώτη τακτική μας Γενική Συνέλευση, όπου μας κατέθεσαν την πολύτιμη εμπειρία τους και απάντησαν στις απορίες και στα ερωτήματα που τους τέθηκαν.

Απευθυνόμενοι τέλος προς το σύνολο των συνδημοτών μας από τα τρία ορεινά χωριά, τους καλούμε να έλθουν κοντά μας, ώστε και με την δική τους συνδρομή κι ενίσχυση, η παρουσία κι η δράση του Συλλόγου μας να γίνει πιο ουσιαστική και πολλαπλά ωφέλιμη για την περιοχή μας.

Για το Δ. Σ..
Ο Πρόεδρος                                    Η Γραμματέας
Σπύρος Χ. Κατωπόδης                Σοφία Σταύρακα

Προηγουμενο αρθρο
Η μελωδία της Ευτυχίας από τη χορωδία του Μουσικού Σχολείου Λευκάδας
Επομενο αρθρο
Επιμένουν οι δήμοι, δεν δίνουν τα ταμειακά τους διαθέσιμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.