HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΙστορικό Κέντρο Λευκάδιου Χέρν στο Πνευματικό κέντρο Δήμου Λευκάδας

Ιστορικό Κέντρο Λευκάδιου Χέρν στο Πνευματικό κέντρο Δήμου Λευκάδας

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ
ΔΗΜΟΥ ΛΕΥΚΑΔΑΣ                                                                                                                  Λευκάδα 3/6/2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

To Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας βρέθηκε στο πρωτοσέλιδο της ιαπωνικής εφημερίδας Sanin Chuo Shimpu Newspaper στη Ματσούε της Ιαπωνίας το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 με την ανακοίνωση στην Ιαπωνία των εγκαινίων του Ιστορικού Κέντρου Λευκάδιου Χέρν που θα πραγματοποιηθούν στη Λευκάδα την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014.

Το Ιστορικό Κέντρο Λευκάδιου Χέρν βρίσκεται εντός του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λευκάδας. Ο επισκέπτης με τη βοήθεια φωτογραφιών, κειμένων, εκθεμάτων και διαδραστικών εφαρμογών θα περιηγηθεί στις σημαντικές στιγμές της εντυπωσιακής ζωής του Λευκάδιου Χέρν αλλά και στους πολιτισμούς της Ευρώπης, της Αμερικής και της Ιαπωνίας του τέλους του 18ου και των αρχών του 19ου αιώνα μέσα από το ανοιχτό μυαλό των διαλέξεων, των κειμένων και των ιστοριών του Χέρν.

Για τη δημιουργία του Ιστορικού Κέντρου Λευκάδιου Χέρν το Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Λευκάδας συνεργάζεται με τους Δήμους Kumamoto, Matsue, Shinjuku, Yaizu, το Πανεπιστήμιο Toyama, την οικογένεια Koizumi και τους Genki Miyagi, Τάκη Ευσταθίου, Μαρία Γενιτσαρίου, Masaaki Noda, Τέτη Σώλου και Fumiko Yoneda.

sanin chuo_headline_31.5.2014

23

Σχετικό άρθρο: Η Λευκάδα ετοιμάζεται για τις εκδηλώσεις του συμποσίου προς τιμή του Λευκάδιου Χερν

Προηγουμενο αρθρο
Απαγορεύεται η προσέγγιση σκαφών στο Σκορπιό
Επομενο αρθρο
Η μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.