HomeΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑΚάλαντα και Kαντάδες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την Χορωδία του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής

Κάλαντα και Kαντάδες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την Χορωδία του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κάλαντα και Kαντάδες στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας από την Χορωδία του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «Η Αγία Μαύρα»

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Χορωδία του Συλλόγου είχε την τιμή να γίνει δεκτή από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπιο Παυλόπουλο, στον οποίο και έψαλε με τη συνοδεία οργάνων τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και τραγούδησε τη δημοφιλή επτανησιακή καντάδα «Απόψε την κιθάρα μου». Τη Χορωδία πλαισίωσαν με την παραδοσιακή λευκαδίτικη φορεσιά του γάμου, που με μεγάλη προθυμία παραχωρήθηκε από το Τμήμα Τουρισμού Π.Ε. Λευκάδας, τα Λευκαδιτόπουλα Δανάη Δερμετζοπούλου και Επαμεινώνδας Κωστούλας.

Παράλληλα, στον κ. Πρόεδρο της Δημοκρατίας προσφέρθηκε ένα εορταστικό δώρο με παραδοσιακά προϊόντα της Λευκάδας, ευγενική χορηγία του ζαχαροπλαστείου «Ανδρέας Σταύρακας Α.Ε.», ενώ ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδίων Αττικής «Η Αγία Μαύρα» κ. Σωκράτης Κακλαμάνης και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας των Απανταχού Λευκαδίτικων Συλλόγων κ. Θεοφύλακτος Λογοθέτης του ευχήθηκαν «Χρόνια Πολλά».

Καλή Χρονιά.
Το Δ.Σ.

Προηγουμενο αρθρο
Παραμονή Πρωτοχρονιάς με βροχή στη Λευκάδα
Επομενο αρθρο
Ν. Ε. ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας: ευχές για το νέο έτος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.