HomeΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣΚάλεσμα για κινητοποίηση και απεργία από το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας

Κάλεσμα για κινητοποίηση και απεργία από το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΕΥΚΑΔΑΣ – ΒΟΝΙΤΣΑΣ

Δελτίο Τύπου
Κάλεσμα για κινητοποιήση και απεργία ενάντια στο νέο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο,

 

Αύριο, Τρίτη 9 Γενάρη, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ θα καταθέσει στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο με τα αντιλαϊκά προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης. Σε αυτά περιλαμβάνονται η διάταξη για την παρεμπόδιση της απεργίας, καθώς και πλήθος άλλων μέτρων ενάντια σε εργαζόμενους, συνταξιούχους και αυτοαπασχολούμενους. Το επικαιροποιημένο μνημόνιο με τα νέα προαπαιτούμενα οδηγεί σε ένα νέο γύρο επίθεσης στη ζωή της εργατικής – λαϊκής οικογένειας, καθώς στη διάρκεια των επόμενων μηνών η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει έναν τεράστιο όγκο αντεργατικών μέτρων. Μέτρα που είναι ήδη συμφωνημένα με τους δανειστές, είναι αναγκαία για τους βιομήχανους, τους εφοπλιστές, καθώς και τη μεγαλοεργοδοσία κάθε κλάδου, αφού υπηρετούν την ανταγωνιστικότητα και τα κέρδη τους.

Καλούμε τον λευκαδίτικο λαό να δώσει μαχητική απάντηση στη νέα επίθεση που δέχεται στα δικαιώματα του!

Αύριο, Τρίτη 9 Γενάρη, ημέρα κατάθεσης του αντεργατικού πολυνομοσχεδίου στη Βουλή θα πραγματοπιηθεί πικετοφορία στις 6:30 στον Άγιο Μηνά.

Προετοιμαζόμαστε, οργανώνουμε τη μάχη της απεργίας σε κάθε χώρο δουλειάς σε κάθε κλάδο, να συμμετέχει μαζικά στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση του Εργατικού Κέντρου Λευκάδας – Βόνιτσας την ημέρα ψήφισής του.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
8-1-2018

Προηγουμενο αρθρο
Θέσεις εργασίας στη Λευκάδα από 8/1/2018 έως 14/1/2018
Επομενο αρθρο
Λίστα διαθεσιμότητας φαρμάκων Κοινωνικού Φαρμακείου Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.