HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚάλεσμα στους Μεγανησιώτες επιστήμονες και επαγγελματίες από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Παύλο Δάγλα

Κάλεσμα στους Μεγανησιώτες επιστήμονες και επαγγελματίες από τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Παύλο Δάγλα

«Σαν πρώτη εκδήλωση της πρόθεσής μας, για συμμετοχή των Δημοτών στην Διοίκηση του Δήμου, καλούμε το επιστημονικό δυναμικό που έχει δεσμούς με το νησί μας, να συμμετάσχει στην συγκρότηση ομάδας η οποία θα αποτελέσει «δεξαμενή σκέψης» για την χάραξη πολιτικής, αλλά και θα βοηθήσει στην κατάρτιση και εφαρμογή των αναπτυξιακών προγραμμάτων.»

Το εκλογικό αποτέλεσμα της 18ης Μαΐου άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην Διοίκηση του Δήμου Μεγανησίου.

Αντιλαμβανόμαστε ότι η εντολή που λάβαμε από τους δημότες είναι να προσπαθήσουμε να οδηγήσουμε τον Δήμο και το νησί στον δρόμο της ανάπτυξης και της βελτίωσης των συνθηκών διαβίωσης.

Αποτελεί προϋπόθεση ο Δήμος να λειτουργεί, για όλους ανεξαιρέτως τους δημότες του, με τρόπο διάφανο και αποτελεσματικό εφαρμόζοντας τους Νόμους και προστατεύοντας το μοναδικό περιβάλλον του νησιού.

Αποτελεί πεποίθησή μας, που διακηρύξαμε και προεκλογικά, ότι οι Δημότες πρέπει να έχουν, όχι μόνο λόγο αλλά και ουσιαστική συμμετοχή στην Διοίκηση του Δήμου. Έτσι θα εμπεδωθεί ένα κλίμα ενότητας που θα βοηθήσει να αντιμετωπισθούν τα χρονίζοντα προβλήματα του νησιού αλλά και η ανθρωπιστική κρίση που μαστίζει την χώρα μας.

Σαν πρώτη εκδήλωση της πρόθεσής μας, για συμμετοχή των Δημοτών στην Διοίκηση του Δήμου, καλούμε το επιστημονικό δυναμικό που έχει δεσμούς με το νησί μας, να συμμετάσχει στην συγκρότηση ομάδας η οποία θα αποτελέσει «δεξαμενή σκέψης» για την χάραξη πολιτικής, αλλά και θα βοηθήσει στην κατάρτιση και εφαρμογή των αναπτυξιακών προγραμμάτων. Ιδιαίτερη αναφορά και πρόσκληση απευθύνεται στους νέους επιστήμονες που πλήττονται από τη ανεργία.

Καλούμε λοιπόν τους επιστήμονες αλλά και τους επαγγελματίες με γνώση και εμπειρία περί τα Τεχνικά, Νομικά, Οικονομικά, Διοικητικά, Υγειονομικά, Μορφωτικά, Πολιτιστικά και Ανθρωπιστικά να δηλώσουν συμμετοχή στην προσπάθεια αυτή.

Ζητήσαμε από τον Μηχανικό κ. Νίκο Κονιδάρη να συντονίσει την οργάνωση της ομάδας αυτής και αυτός αποδέχθηκε.

Η διεύθυνση επικοινωνίας είναι helpmeganissi@gmail.com

Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Μεγανησίου

Παύλος Δάγλας

Πηγή: meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
Ξενοφώντας Γρηγόρης, ο Γιατρός, ο Άνθρωπος
Επομενο αρθρο
Εκλογές Ιδιωτικών Υπαλλήλων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.