HomeΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥΚάποιος να ασχοληθεί με τις λακκούβες της οδού Φιλοσόφων στα… σοβαρά

Κάποιος να ασχοληθεί με τις λακκούβες της οδού Φιλοσόφων στα… σοβαρά

Και πέρυσι τέτοιο καιρό για τις ίδιες λακκούβες μιλούσαμε και παρότι τότε έκλεισαν, φέτος έκαναν ξανά την εμφάνισή τους.

Η διασταύρωση των δρόμων Φιλοσόφων και Καραβέλα εκτός από την επικινδυνότητα που παρουσιάζει, έχει και… αγιάτρευτες λακκούβες. Λέμε αγιάτρευτες γιατί και πέρυσι τέτοιο καιρό έκαναν την εμφάνισή τους  και φέτος με τις πρώτες βροχές χάσκουν επικίνδυνα στο δρόμο.

Κάτι δεν γίνεται σωστά σκεφτήκαμε εμείς ως μη ειδικοί και προσπαθήσαμε να εντοπίσουμε το πρόβλημα.

Στη διασταύρωση των δρόμων  Φιλοσόφων και Καραβέλα υπάρχει υψομετρική διαφορά.  Το οδόστρωμα της Καραβέλα είναι ελάχιστα χαμηλότερο. Τα αυτοκίνητα που κινούνται στην Φιλοσόφων -παρότι  στη διασταύρωση ελαττώνουν ταχύτητα- «βυθίζονται»,  με συνέπεια η τριβή να φθείρει περισσότερο το οδόστρωμα.

Τα τσιμέντο λοιπόν που χρησιμοποιείται για το κλείσιμο των λακκούβων είναι προφανώς αναποτελεσματικό. Πρέπει να πέσει ένα παχύ στρώμα από άσφαλτο, αν θέλουμε να κρατήσει και να μην έχουμε κάθε χειμώνα τα ίδια και τα ίδια.

Προηγουμενο αρθρο
Αρχίζει να μυρίζει Χριστούγεννα!
Επομενο αρθρο
Η Φιλαρμονική στη λιτανεία του Αγίου Διονυσίου στη Λευκάδα 17 Δεκεμβρίου 1898

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.