Λίγο νωρίς για αυτή τη δουλειά. Τα μπόλια συνήθως κόβονται τέλος Φεβρουαρίου (πριν ανοίξουν τα μάτια) και διατηρούνται στο ψυγείο, και το μπόλιασμα (κέντρωμα) γίνεται τον Απρίλη, ώστε να προλάβει το υποκείμενο (το άγριο) να ανεβάσει χυμούς, ώστε να έχει και μεγαλύτερη επιτυχία.
1 Σχόλιο
Λίγο νωρίς για αυτή τη δουλειά. Τα μπόλια συνήθως κόβονται τέλος Φεβρουαρίου (πριν ανοίξουν τα μάτια) και διατηρούνται στο ψυγείο, και το μπόλιασμα (κέντρωμα) γίνεται τον Απρίλη, ώστε να προλάβει το υποκείμενο (το άγριο) να ανεβάσει χυμούς, ώστε να έχει και μεγαλύτερη επιτυχία.