HomeΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΚαθυστέρηση παρουσιάζει ο σχεδιασμός κατασκευής έργων για την ύδρευση της Λευκάδας

Καθυστέρηση παρουσιάζει ο σχεδιασμός κατασκευής έργων για την ύδρευση της Λευκάδας

“Μαραθώνια διαδρομή” η σύνταξη των μελετών για το έργο που θα λύσει το πρόβλημα σε τρεις νομούς

Την χορήγηση της 3ης Παράτασης και έγκριση Χρονοδιαγράμματος της Συνολικής Προθεσμίας για την περαίωση του αντικειμένου της σύμβασης με τίτλο: «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΝΟΜΩΝ ΠΡΕΒΕΖΑΣ – ΑΡΤΑΣ – ΛΕΥΚΑΔΑΣ. Προμελέτες και Οριστικές Μελέτες Υδραυλικών και λοιπών έργων, Υποστηρικτικές Μελέτες (Περιβαλλοντική Μελέτη, Τοπογραφική Μελέτη, Γεωλογική Μελέτη, Γεωτεχνικές Έρευνες και Μελέτες), Τεύχη Δημοπράτησης» αποφάσισε το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Η αρχική προθεσμία της Σύμβασης ορίστηκε σε τριάντα έξι μήνες (36) μήνες από την υπογραφή της Σύμβασης, σύμφωνα και με το άρθρο 11.4 της Προκήρυξης της μελέτης, οπότε το πέρας της προθεσμίας της Σύμβασης τοποθετούνταν στις 25 Απριλίου 2017.

Με την υπ’ αριθμ. πρωτ. ΔΕΥΑΕΛ/316/29-03-2017 Απόφαση του Γενικού Γραμματέα Υποδομών εγκρίθηκε η χορήγηση παράτασης της συνολικής προθεσμίας για την περαίωση του αντικειμένου της Σύμβασης του θέματος για χρονικό διάστημα δεκαπέντε (15) μηνών και δεκατριών (13) ημερών, δηλαδή μέχρι τις 8 Αυγούστου 2018.

Με την υπ΄αριθμ. πρωτ. Δ18/1546/27-09-2018 Απόφαση Γενικού Δ/ντή Υ.ΛΙ.Κ.Υ., εγκρίθηκε η χορήγηση 2ης παράτασης της συνολικής προθεσμίας για την περαίωση του αντικειμένου της Σύμβασης του θέματος για χρονικό διάστημα τεσσάρων (4) μηνών και είκοσι τριών (23) ημερών, δηλαδή μέχρι τις 31-12-2018.

Με την σημερινή χορήγηση της 3ης παράτασης της συνολικής προθεσμίας περαίωσης του έργου για χρονικό διάστημα πέντε (5) μηνών, η νέα ημερομηνία ορίζεται μέχρι τις 31-05-2019.

ΠΗΓΗ: meganisinews.eu

Προηγουμενο αρθρο
Δραστηριοποίηση υπαίθριου πλανόδιου εμπορίου σε παραγωγούς πωλητές
Επομενο αρθρο
Προειδοποίηση Λιμεναρχείου για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα

Δεν υπάρχουν σχόλια

Γράψτε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.